Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Stiga TX oranžová

Zobraziť katalóg
Stiga TX oranžová
Kolobežka – konštrukcia vyrobená z hliník/oceľ, výška riadidiel 77cm, priemer koliesok 100mm, vhodný od 7 rokov, nosnosť 100kg
Kód:  SPTsc1077 Produktové číslo:  7318687451033

Stiga TX oranžová

Kolobežka Stiga TX je určená pre tých, ktorí chcú neustále rozvíjať svoje schopnosti a dotiahnuť skoky a freestylové triky do úplnej dokonalosti. Vďaka odľahčenej konštrukcii je ľahko ovládateľná, a preto je vhodná pre náročných jazdcov už od 7 rokov. Maximálna nosnosť je 100 kg. Kolobežka pochádza z dielne značky Stiga, ktorá si zakladá na precíznom spracovaní aj toho najmenšieho detailu a od roku 1957, kedy začala pôsobiť na trhu, sa preslávila svojimi vysoko kvalitnými výrobkami.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené na freestyle
  • Nosnosť 100 kg
  • Hmotnosť len 3 kg
  • Tvrdosť kolies 90A
  • Chrómové ložiská s hliníkovým stredom
  • Odľahčená konštrukcia
  • Odolný hliníkovo-oceľový rám
  • Nášľapná brzda
  • Norma EN 14619

Istota pri vykonávaní kaskadérskych kúskov

Kvalitný hliníkovo-oceľový rám je veľmi ľahký a zároveň dostatočne pevný, aby vydržal aj ten najtvrdší dopad. Polyuretánové kolieska sú určené na vyvinutie vysokej rýchlosti, ktorá je pri vykonávaní freestyle trikov nevyhnutná. O hladkú a plynulú jazdu sa starajú kolesá s chrómovými ložiskami ABEC 9 najvyššej kvality. Samotnú rýchlosť môžete koordinovať pomocou nášľapnej brzdy. Vďaka polymérovým držadlám bude vaša jazda veľmi pohodlná. Pevné riadidlá majú výšku 77 cm.

Hmotnosť:
3 kg

Veľkosť kolies:
100 mm

Výška riadidiel:
77 cm

Ložiská:
ABEC 9

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Stiga TX oranžová
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stiga TX oranžová. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Stiga TX, narancs.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií