Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy mini AD gaming

Street Surfing Tricker Axis

Zobraziť katalóg
Street Surfing Tricker Axis
Kolobežka juniorská
Kód:  STP7418 Produktové číslo:  813398022598
Street Surfing Tricker Axis Predaj skončil

Street Surfing Tricker Axis

Ste začiatočník, ktorý by sa rád naučil na kolobežke všelijaké triky a skoky? Potom siahnite po Street Surfing Tricker. Je vyrobená z kvalitného materiálu a okrem najrôznejších trikov ju perfektne využijete tiež pre rýchlejší pohyb po meste. Kolobežka sa navyše pýši štýlovým dizajnom, s ktorým zaujmete každého okoloidúceho.

kľúčové vlastnosti

  • Kolobežka Street Surfing Tricker bude skvelou voľbou pre začiatočníkov
  • Riadidlá v tvare T sú zváraná a majú výšku 79 cm
  • Vidlica je vyrobená z kvalitnej ocele
  • Veľkou výhodou je tiež hliníková doska, ktorá je perfektne vystužená
  • Na kolobežke nájdete 100 mm kolieska s tvrdosťou 80 A
  • Súčasťou sú ložiská ABEC 5
  • Ak budete potrebovať náhle zastaviť, potom vám pomôže výkonná brzda na zadnom koliesku
  • Hmotnosť: 2,6 kg
  • Odporúčaný vek od 5 rokov
  • Nosnosť: 100 kg

Pre začiatočníkov ako stvorená

Rozbehnite sa po meste na tejto štýlovej kolobežke. Okrem obyčajné jazdy sa perfektne hodí pre tých, čo chcú začať praktizovať najrôznejšie triky a skoky. Môže sa pochváliť riadidlami v tvare T, ktoré sú zváraná, vidlicou z kvalitnej ocele alebo tiež vystuženou hliníkovou platňou. Pre veľké pohodlie aj počas jazdy sú madlá vyrobená z mäkkej peny. 

S výkonnou brzdou zastavíte kdekoľvek

Spodná strana ponúka kolieska z polyuretánu s veľkosťou 100 mm a ložiská ABEC 5. Pri potrebe náhleho zastavenia sa vám bude určite hodiť praktická brzda na zadnom koliesku. Kolobežka tiež disponuje dostatočnou nosnosťou. Jej hmotnosť 2,6 kg oceníte v prípade, že budete musieť tohto praktického pomocníka preniesť v ruke. Kolobežka sa okrem skvelých vlastností môže tiež pochváliť štýlovým vzhledom, ktorý umocňuje grip tape s grafikou na nášľapu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Street Surfing Tricker Axis
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Street Surfing Tricker Axis . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Street Surfing Trickster Axis.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií