Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Suitsuit Boombox

Zobraziť katalóg
Suitsuit Boombox
4,7 43 hodnotení
Obal na kufor – s moderným dizajnom, univerzálna veľkosť pre kufre s výškou 60-80cm, hmotnosť obalu 250g
Kód:  SPT184 Produktové číslo:  8905310101510

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Suitsuit Boombox

Ako si spríjemniť cestovanie? Ak patríte medzi tých, ktorí nechcú utrácať za fóliovanie svojich kufrov na letisku a zároveň chcú ochrániť svoju batožinu, máme pre vás riešenie - moderny obal na kufre z kolekcie Suitsuit, vzor Boombox. Vďaka tomuto obalu bude váš kufor chránený pred škrabancami, bude mať jednoznačný vzhľad, ktorý môžete ľahko meniť.

Obal má univerzálnu veľkosť a jednoducho ho nasadíte na kufor s výškou 60-80 cm. Možno ho použiť na dvoj aj štvorkolieskové kufre. Je vyrobený z veľmi kvalitného pružného syntetického materiálu (polyester/lycra mixture) a môžete ho prať pri 30° C. Hmotnosť obalu je 250 g.

Produktové línie: Suitsuit Obal na kufr 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Suitsuit Boombox Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Suitsuit Boombox.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií