AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK

Zobraziť katalóg
SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK
5 2 hodnotení
Športtester vodeodolnosť 5 ATM
Kód:  KHO6767 Stránky výrobcu

SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK

Športtester SUUNTO AMBIT3 RUN nie sú len štýlovým doplnkom, ale tiež špičkovou športovou pomôckou pre milovníkov behu. Suunto je medzinárodná špička nielen v obore potápačských, ale aj tréningových, jachtárskych, golfových a mnohých ďalších náramkových počítačov. Inovátorom tejto firmy sa stal fínsky outdoorový nadšenec a orientačný bežec Tuomas Vohlonen, ktorý zostrojil inovovaný kompas naplnený tekutinou a udal tak úplne novú úroveň jeho presnosti.

Bez Suunto Movescount App ani ranu

Modelový rad AMBIT3 Run spája pokročilé funkcie na vonkajšie športovanie s pokročilými funkciami na monitorovanie tréningu. Prináša vám tak dokonalý zážitok z behu. Ľahko môžete zmerať svoj bežecký výkon a v kombinácii s kompletnou navigáciou trás máte k dispozícii nástroje na sledovanie a zlepšovanie vašich výkonov. Spoločne s aplikáciou Suunto Movescount App naplánujete svoje tréningové jednotky alebo využijete hlasové pokyny počas behu. Hodinky pripojíte bezdrôtovo so svojim mobilným telefónom a v okamihu budete môcť prežívať a zdieľať svoje výsledky s priateľmi.

Kľúčové vlastnosti

  • GPS prijímač
  • Nadmorská výška z GPS
  • Navigácia po trase (aj späť)
  • Záznam priebehu
  • LED osvetlenie
  • Prenos dát do PC na Movescount
  • Výdrž až 15 hodín pri 5sekundovom intervale GPS
  • Podsvietenie displeja
  • Meranie bežeckého progresu
  • Plánovač intervalového tréningu
  • Tréningové programy
  • Čas zotavenia / odpočinku
  • Test kvality spánku
  • Ovládanie v českom jazyku

Movescount App je srdcom komunikácie medzi vami, mobilným telefónom a sporttesterom. Umožňuje pohodlné sledovanie a zdieľanie nameraných hodnôt, ktoré môžete konzultovať alebo porovnávať s vašimi priateľmi či osobným trénerom. Vychutnajte si zhotovovanie fotografií, ktoré zaznamenajú aj reálny čas, vzdialenosť alebo iné podrobnosti. Táto aplikácia je skvelým spôsobom ako sa podeliť o svoje zážitky na sociálnych sieťach. Pomocou jedného dotyku možno prepnúť do tzv. Suunto filmu, čo je animácia vašej trasy vizualizovanej na 3D mape, kde možno zvýrazniť práve vami zhotovené fotografie.

Komplexné použitie

Aplikácia naozaj nepozná hraníc a jej využiteľnosť oceníte naozaj takmer pri každej športovej činnosti. Dokonca môžete prijímať hovory a SMS správy priamo do hodiniek, nemusíte tak zastavovať a pozerať, kto vám volá. Ste vášnivý cyklista? Aj pre vás sú určené tieto hodinky, pri jazde na bicykli jednoducho pripevníte telefón na riadidlá a používate ho ako druhý displej hodiniek.

Hodinky Suunto sú kompatibilné s TrainingPeaks, teda komplexným online riešením na vytrvalostný tréning, pokročilé plánovanie a analýzu tréningu pre vytrvalostných športovcov. Aj s veľmi populárnou Stravou si AMBIT3 RUN skvele rozumie.

Obsah balenia:

  • Suunto AMBIT3 Run
  • USB kábel
  • Stručný návod

Parametre a špecifikácia

Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Funkcie

Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se prosím Vás zeptat, zda hodinky Suunto Ambit Run fungují i s jinými hrudními pásy, než od značky Suunto. Mám totiž hodinky Sigma, ale ty přestaly fungovat. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, hodinky měří tep přímo, nebo je nutný hrudní pás?

Diskusia a poradňa k SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Suunto AMBIT3 RUN BLACK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Suunto AMBIT3 RUN BLACK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Suunto AMBIT3 RUN BLACK.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií