Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola Edge 50 Family

SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK HR

Zobraziť katalóg
SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK HR
4,6 11 hodnotení
Smart hodinky – meranie tepovej frekvencie hrudným pásom; meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti, výpočet spálených kalórií, záznam trasy, meranie tempa; kompatibilný s: Android, iOS; vodoodolný do 50m (5ATM); GPS, kompas, výškomer
Kód:  KHO6777 Produktové číslo:  6417084185877 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK HR

Športtester SUUNTO AMBIT3 RUN s komfortným hrudným pásom nie sú len štýlovým doplnkom, ale tiež špičkovou športovou pomôckou pre milovníkov behu. Suunto je medzinárodnou špičkou nielen v obore potápačských, ale aj tréningových, jachtárskych, golfových a mnohých ďalších náramkových počítačov. Inovátorom tejto firmy sa stal fínsky outdoorový nadšenec a orientačný bežec Tuomas Vohlonen, ktorý zostrojil inovovaný kompas naplnený tekutinou a nastavil tak úplne novú úroveň jeho presnosti.

Bez Suunto Movescount App ani ranu

Modelový rad AMBIT3 Run spája pokročilé funkcie pre vonkajšie športovanie s pokročilými funkciami pre monitorovanie tréningu. Prináša vám tak dokonalý zážitok z behu. Ľahko môžete zmerať svoj bežecký výkon a v kombinácii s kompletnou navigáciou trás máte k dispozícii nástroje na sledovanie a zlepšovanie vašich výkonov. Spoločne s aplikáciou Suunto Movescount App naplánujete svoje tréningové jednotky či využijete hlasové pokyny počas behu. Hodinky pripojíte bezdrôtovo so svojim mobilným telefónom a v okamihu budete môcť prežívať a zdieľať svoje výsledky s priateľmi.

Kľúčové vlastnosti

  • GPS prijímač
  • Nadmorská výška z GPS
  • Navigácia po trase (aj späť)
  • Záznam priebehu
  • LED osvetlenie
  • Prenos dát do PC na Movescount
  • Výdrž až 15 hodín pri 5sekundovom intervale GPS
  • Podsvietenie displeja
  • Meranie bežeckého progresu
  • Plánovač intervalového tréningu
  • Tréningové programy
  • Čas zotavenia / odpočinku
  • Test kvality spánku
  • Ovládanie v českom jazyku

Movescount App je srdcom komunikácie medzi vami, mobilným telefónom a sporttesterom. Umožňuje pohodlné sledovanie a zdieľanie nameraných hodnôt, ktoré môžete konzultovať alebo porovnávať s vašimi priateľmi či osobným trénerom. Vychutnajte si zhotovovanie fotografií, ktoré zaznamenajú aj reálny čas, vzdialenosť alebo iné podrobnosti. Táto aplikácia je skvelým spôsobom ako sa podeliť o svoje zážitky na sociálnych sieťach. Pomocou jedného dotyku možno prepnúť do tzv. Suunto filmu, čo je animácia vašej trasy vizualizovanej na 3D mape, kde možno zvýrazniť práve vami zhotovené fotografie.

Komplexné použitie

Aplikácia naozaj nepozná hranice a jej využiteľnosť oceníte takmer pri každej športovej činnosti. Dokonca môžete prijímať hovory a SMS správy priamo do hodiniek, nemusíte tak zastavovať a pozerať, kto vám volá. Ste vášnivý cyklista? Aj pre vás sú určené tieto hodinky, pri jazde na bicykli jednoducho pripevníte telefón na riadidlá a používate ho ako druhý displej hodiniek.

 Hodinky Suunto sú kompatibilné s TrainingPeaks, teda komplexným online riešením pre vytrvalostný tréning, pokročilé plánovanie a analýzu tréningu pre vytrvalostných športovcov. Aj s veľmi populárnou Stravou si AMBIT3 RUN skvele rozumie.

Obsah balenia:

  • Suunto AMBIT3 Run
  • USB kábel
  • Komfortný hrudný pás Smart HR
  • Stručný návod

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Plávanie, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
100 h (4,17 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, Android 4.3 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, Android 4.3 Hotovo!

Displej

Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!
Sklíčko
Minerálne Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
72 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Vibrácie Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Plávanie, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Tepová frekvencia, Záznam trasy, Rýchlosť, Intervalový tréning, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!

Softvér

Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
100 h (4,17 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
15 h (0,63 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,mam otazku.? jak mam vymazat záznamník tréninku? Dekuju za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, na kolik je přesné měření vzdálenosti plavání? Jde mi o to, že v případě koupi bych s hodinkama plaval v bazéně 25 nebo 50m, na kolik by byly přesné, vzhledem k intervalu GPS 5sec. Děkuji za odpověď.

Dobrý den , Měření tepu je pouze přes pás, nebo mohou tyto hodinky snímat tep i že "zápěstí" tj bez použití hrudního pásu? Diky

dobrý den chtěl bych se zeptat. jakou mají výdrž baterie

Dobry vecer,jde prosim tento typ hodinek propojit s Androidem?dekuju

Dobrý den. zvolila som si platbu na splatky na predmet v hodnote 200e. mate ponuku do 18.12. s 0urokom.ako je ale mozne, ked som si vybrala 10%+9x10% tak mam este zaplatit cenu uveru? skoro 10eur?ci sa to automaticky prepise pri platbe...

Dají se hodinky spojit s androidem? Nebo je to iOS only? Díky

Dobrý deň mam zakúpenie hodiny Suunto Ambit 3 run. Asi pred týždňom ma pri synchronizácii dát medzi hodinkami a pc upozorňuje na chybu pri aktualizácii orbitrálnych dát. Problematické je aj načítavanie GPS v nových lokalitách, ktoré trvá nepomerne dlho

Diskusia a poradňa k SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK HR
Príslušenstvo pre SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK HR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK HR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK (HR). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK (HR). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK HR.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií