Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SUUNTO AMBIT3 Sport Black HR

Zobraziť katalóg
SUUNTO AMBIT3 Sport Black HR
4,4 3 hodnotení
Športtester multišportový s pokročilými funkciami pre beh, bicykel a plávanie, s hrudným pásom, GPS, nadmorská výška meraná z GPS, digitálny kompas, podpora snímača výkonu (wattmetra), telo a luneta kombinácia oceľ a polyamid, minerálne sklíčko, vodotesnosť 50 m
Pridať do zoznamu
SUUNTO AMBIT3 Sport Black HR 208,85 € Použité

SUUNTO AMBIT3 Sport Black HR

SUUNTO AMBIT3 Sport Black HR je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Moderná doba si žiada technické novinky v každom odbore, a teda aj v športe! Hodinky Suunto Ambit3 (HR) ocenia aktívni športovci zameraní na všestranné aktivity a zároveň tí, ktorí používajú iPhone či iPod, pretože Ambit3 umožňuje prepojenie so smartfónom! Po spárovaní pomocou protokolu Bluetooth Smart sa na hodinkách zobrazia informácie z mobilného telefónu (SMS, zmeškané hovory).

 

Užívateľsky komfortné je podsvietenie displeja s voliteľnými režimami a viacjazyčné používateľské rozhranie. Prístroj ponúka funkcie, ktoré sú potrebné pre beh, cyklistiku, plávanie a multišportý tréning. 3D kompas s nastavením deklinácie vám pomôže v prípade, že nebudete vedieť kam sa ďalej vydať. Priamo v hodinkách je zabudovaný GPS prijímač, ktorý podáva informácie o rýchlosti, vzdialenosti a o trase. Monitor srdcového tepu ukazuje, či trénujete vo vašej ideálnej zóne. Výškomer funguje na princípe GPS. Hodinky majú výdrž až 14 dní pri použití bez GPS, 25 hodín pri 60-sekundovom intervale pri zapnutom GPS. Ich vodoodolnosť výrobca deklaruje až do 5 ATM. Dáta je možné preniesť do vášho počítača na Movescount, na vedenie tréningového denníku. Následné nabíjanie je možné pomocou USB kábla. Výhodou je, že Suunto ponúka viac ako 1 000 bezplatných aplikácií pre tréningové a outdoorové použitie, ktoré rozšíria možnosti použitia vašich hodiniek! Model Ambit3 Sport je odľahčeným variantom verzie Peak. Je najmä pre športovcov, ktorí chcú nižšiu hmotnosť (za cenu akumulátora s polovičnou kapacitou) a zaobídu sa bez niektorých outdoorových funkcií a barometrického výškomeru.

Specifické funkcie:

Plávanie - prístroj zaznamenáva dobu plávania podľa dĺžky bazéna, medzičas a celkový čas, pulz, tempo a vzdialenosť plávania, počet, typ a rýchlosť záberov plávania a ďalšie.

Beh - porovnanie medzičasov po každom kilometri, veľmi presné tempo/rýchlosť behu, virtuálny súper, bežecká kadencia so Suunto Smart Sensorom (nie je súčasťou balenia).

Tréning - podľa GPS sa meria rýchlosť, vzdialenosť a tempo, kalórie, limity srdcového tepu (graf v reálnom čase), priemerná a maximálna pulzová frekvencia v reálnom čase, stopky, intervalový merač.

Multišportová funkcie - multišportové režimy sú dopredu nakonfigurované, prepínanie športov pri zázname cvičenia.

Cyklistika - prístroj zaznamenáva priemerný a maximálny výkon na bicykli, medzičas, výkon na bicykli v intervaloch 3 s, 10 s, 30 s. Pozn. snímač Suunto Smart nie je súčasťou balenia, na snímanie výkonu je potrebné ho dokúpiť.

Doba zotavenia a aktivity - prístroj poskytuje monitorovanie dennej aktivity pre ucelenejší odhad celkového času na zotavenie.

Kompatibilný s prístrojmi:

iPad 3. generácie a novšie

iPad Mini / iPad Air

iPhone 4S / iPhone 5 / iPhone 5c / iPhone 5s

iPod touch 5. generácie

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Sklíčko
Minerálne Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
70 g Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Displej

Sklíčko
Minerálne Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
70 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Kompas Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Intervalový tréning Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie
25 h (1,04 d) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií