Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Xiaomi Fan Festival

SUUNTO AMBIT3 Sport White (HR)

Zobraziť katalóg
SUUNTO AMBIT3 Sport White (HR)
Športtester multišportový s pokročilými funkciami pre beh, bicykel a plávanie, s hrudným pásom, GPS, nadmorská výška meraná z GPS, digitálny kompas, podpora snímača výkonu (wattmetra), telo a luneta kombinácia oceľ a polyamid, minerálne sklíčko, vodotesnosť 50 m
Kód:  KHO4367z Produktové číslo:  SS020680000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SUUNTO AMBIT3 Sport White (HR) Predaj skončil

SUUNTO AMBIT3 Sport White (HR)

Moderná doba si žiada technické novinky v každom odbore, a teda aj v športe! Hodinky Suunto Ambit3 Sport White ocenia aktívni športovci zameraní na všestranné aktivity a zároveň tí, ktorí používajú iPhone či iPod, pretože Ambit3 umožňuje prepojenie so smartfónom! Po spárovaní pomocou protokolu Bluetooth Smart sa na hodinkách zobrazia informácie z mobilného telefónu (SMS, zmeškané hovory).

Špecifické funkcie:

  • Plávanie - prístroj zaznamenáva dobu plávania podľa dĺžky bazéna, medzičas a celkový čas, pulz, tempo a vzdialenosť plávania, počet, typ a rýchlosť záberov plávania a ďalšie.
  • Beh - porovnanie medzičasov po každom kilometri, veľmi presné tempo/rýchlosť behu, virtuálny súper, bežecká kadencia so Suunto Smart Sensorom (nie je súčasťou balenia).
  • Tréning - podľa GPS sa meria rýchlosť, vzdialenosť a tempo, kalórie, limity srdcového tepu (graf v reálnom čase), priemerná a maximálna pulzová frekvencia v reálnom čase, stopky, intervalový merač.
  • Multišportová funkcie - multišportové režimy sú dopredu nakonfigurované, prepínanie športov pri zázname cvičenia.
  • Cyklistika - prístroj zaznamenáva priemerný a maximálny výkon na bicykli, medzičas, výkon na bicykli v intervaloch 3 s, 10 s, 30 s. Pozn. snímač Suunto Smart nie je súčasťou balenia, na snímanie výkonu je potrebné ho dokúpiť.
  • Doba zotavenia a aktivity - prístroj poskytuje monitorovanie dennej aktivity pre ucelenejší odhad celkového času na zotavenie.

Užívateľsky komfortné je podsvietenie displeja s voliteľnými režimami a viacjazyčné používateľské rozhranie. Prístroj ponúka funkcie, ktoré sú potrebné pre beh, cyklistiku, plávanie a multišportý tréning. 3D kompas s nastavením deklinácie vám pomôže v prípade, že nebudete vedieť kam sa ďalej vydať. Priamo v hodinkách je zabudovaný GPS prijímač, ktorý podáva informácie o rýchlosti, vzdialenosti a o trase. Monitor srdcového tepu ukazuje, či trénujete vo vašej ideálnej zóne. Výškomer funguje na princípe GPS. Hodinky majú výdrž až 14 dní pri použití bez GPS, 25 hodín pri 60-sekundovom intervale pri zapnutom GPS. Ich vodoodolnosť výrobca deklaruje až do 5 ATM. 

Aplikácia Suunto Movescount

Dáta je možné preniesť do vášho počítača na Movescount, na vedenie tréningového denníku. Následné nabíjanie je možné pomocou USB kábla. Výhodou je, že Suunto ponúka viac ako 1 000 bezplatných aplikácií pre tréningové a outdoorové použitie, ktoré rozšíria možnosti použitia vašich hodiniek! Model Ambit3 Sport je odľahčeným variantom verzie Peak. Je najmä pre športovcov, ktorí chcú nižšiu hmotnosť (za cenu akumulátora s polovičnou kapacitou) a zaobídu sa bez niektorých outdoorových funkcií a barometrického výškomeru.

Obsah balenia:

  • Hodinky
  • Napájací USB kábel
  • Komfortný hrudný pás Smart HR
  • Užívateľská príručka
 

Parametre a špecifikácia

Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!
Bežná výdrž batérie
25 h (1,04 d) Hotovo!

Funkcie

Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
25 h (1,04 d) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO AMBIT3 Sport White (HR).
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií