Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SUUNTO AMBIT3 VERTICAL White

Zobraziť katalóg
SUUNTO AMBIT3 VERTICAL White
Športtester – multišportový, GPS, digitálny kompas s možnosťou nastavenia deklinácie, výškomer, barometer, vertikálna rýchlosť, celkový výstup/zostup, teplomer, vodoodolnosť 100 m, minerálne sklíčko
Kód:  KHO8607 Produktové číslo:  SS021967000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SUUNTO AMBIT3 VERTICAL White Predaj skončil

SUUNTO AMBIT3 VERTICAL White

Špičkové hodinky Suunto Ambit3 Vertical sú určené pre aktívnych športovcov, ktorí vyžadujú presné monitorovanie svojho výškového profilu. Sú prispôsobené pre rôzne druhy športu ako napríklad beh, jazda na bicykli, horolezectvo a všetky outdoorové aktivity. Ponúkajú špičkové funkcie a navyše možnosť sledovania celkového počtu nastúpaných alebo zídených metrov. Samozrejme nechýba ani navigácia, barometer, 3D kompas a po novom majú modely Vertical vibračné upozornenie, čím sa výrazne spríjemní používanie hodiniek.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový športtester s veľkým množstvom funkcií
  • Precízne spracovanie
  • Minerálne sklíčko a príjemný silikónový remienok
  • Podsvietenie displeja
  • GPS, plánovanie tréningov a sledovanie doby zotavenia
  • Vibračné upozornenie
  • Navádzanie po trase stiahnutej z PC
  • Vodoodolnosť až 100 m
  • Batéria s výdržou až 100 hodín

Zabudovaný GPS modul

Zabudovaný GPS prijímač poskytuje informácie o rýchlosti, vzdialenosti a trase. Hodinky majú výdrž až 14 dní pri použití bez GPS, 100 hodín pri 60 sekundovom intervale pri zapnutom GPS. Ich vodoodolnosť výrobca deklaruje až do 10 ATM.

Funkcia pre viac športov

Užívateľsky komfortné je podsvietenie displeja s voliteľnými režimami a viacjazyčné používateľské rozhranie. Prístroj ponúka funkcie, ktoré sú potrebné pre beh, cyklistiku, plávanie a multišportový tréning. 3D kompas s nastavením deklinácie vám pomôže v prípade, že nebudete vedieť kam ďalej. Ambit3 Vertical navyše poskytuje aj monitorovanie aktivity pre kompletnejší odhad celkového času na zotavenie.

Parádny vzhľad

Toto nadupané zariadenie vyniká naozaj skvelým dizajnom a precíznym spracovaním. Telo je vyrobené z polyamidu so sklenenými vláknami, ktoré dopĺňa pohodlný silikónový remienok. Luneta spoločne s tlačidlami sú z nehrdzavejúcej ocele a minerálne sklíčko tvorí ideálnu ochranu celého displeja.

Analýza v Movescount

Dáta je možné preniesť do vášho počítača na Movescount, vedenie tréningového denníka. Následné nabíjanie je uskutočnené pomocou USB kábla. Výhodou je, že Suunto ponúka viac ako 1000 bezplatných aplikácií pre tréningové a outdoorové použitie, ktoré rozšíria možnosti použitia vašich hodiniek!

 

Parametre a špecifikácia

Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!

Funkcie

Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO AMBIT3 VERTICAL White .
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií