Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Xiaomi Fan Festival

SUUNTO CORE REGULAR BLACK

Zobraziť katalóg
SUUNTO CORE REGULAR BLACK
Športtester – s jednoduchým používaním outdoorových funkcií. Kombináciou výškomeru, barometra, kompasu a informáciami o počasí poskytuje kľúčové funkcie pre aktivity v prírode.
Kód:  KHO7279 Produktové číslo:  SS014809000+ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SUUNTO CORE REGULAR BLACK Predaj skončil

SUUNTO CORE REGULAR BLACK

Pánske kvalitné outdoorové hodinky ponúkajú všetky funkcie, ktoré sa vám budú hodiť pri aktívnom spôsobe života. Športové hodinky majú čierne robustné puzdro z plastu a remienok z odolného elastoméru, ktorý umožňuje celodenné pohodlné nosenie.

Pod minerálnym sklíčkom sa ukrýva digitálny displej, na ktorom je možné pomocou jednoduchého rozhrania zobrazovať veľké množstvo funkcií. Okrem výškomera a barometra, majú v sebe hodinky aj teplomer, kompas, tendencie počasia s varovaním pred búrkou a zobrazenie času východu a západu slnka. Športoví plavci využijú aj meranie hĺbky a času pod vodou, stopky a odpočítavanie. Samozrejmosťou sú potom štandardné funkcie hodiniek, dátumovky, duálneho času a budíka.

Hodinky sú vodoodolné do 30 metrov reálnej hĺbky a sú teda využiteľné aj pri voľnom potápaní. Pohon zabezpečuje gombíková batéria bežného typu, ktorú si môže užívateľ vymeniť sám.

 

Parametre a špecifikácia

Sklíčko
Minerálne Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
64 g Hotovo!
Smart funkcie
Stopky Hotovo!

Displej

Sklíčko
Minerálne Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
64 g Hotovo!

Funkcie

Smart funkcie
Stopky Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO CORE REGULAR BLACK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO CORE REGULAR BLACK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO CORE REGULAR BLACK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SUUNTO CORE hagyományos fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií