Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SUUNTO M2 WOMEN FUCHSIA

Zobraziť katalóg
SUUNTO M2 WOMEN FUCHSIA
3,5 2 hodnotení
Športtester vodeodolnosť 3 ATM
Kód:  KHO5319 Produktové číslo:  SS015855000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SUUNTO M2 WOMEN FUCHSIA

Tento športtester je určený pre všetky športové nadšenkyne, ktorým pomôže pri zlepšovaní kondície, znižovaní podielu tuku (alebo ak chcete, chudnutí) a vhodný je aj pre všetky ženy, ktoré majú rady prehľad o svojich tréningoch .. K tomu vám pomôže pohodlný textilný hrudný pás   pre meranie tepovej frekvencie a základné nástroje pre vyhodnotenie tréningu.

3 zóny srdcového tepu

Zadajte jednu z 6 úrovní podľa vašej fyzickej kondície, aby ste dostávali presné odporúčania počas tréningu. Počas aktivity vám športtester poskytuje informácie, ktoré vám pomôžu v cvičení. V reálnom čase okrem trvania cvičenia zobrazí váš tep, voliteľne aj priemerný tep, spálené kalórie alebo jednu z 3 zón srdcového tepu. Toto je veľmi užitočná funkcia pre rôzne účely aktivity. Ak chcete znížiť svoju hmotnosť, vyberte prvú zónu, druhá zóna je vhodná pre vytrvalostný tréning a s treťou zónou dosiahnete špičkových výkonov so zlepšením aeróbnej i anaeróbnej kapacity.

Z ďalších možností hodiniek stojí zmienka zobrazenie hodín v 12/24-hodinovom formáte, budík či stopky. Ovládanie je jednoduché pomocou tlačidiel, ktoré môžete aj zamknúť.

Krásne a odolné prevedenie

Samotná konštrukcia zaujme svojím sympatickým dizajnom v kombinácii ružovej a bielej farby. M2 vyzerajú pekne aj na ruke a rozhodne sa za ne nebudete hanbiť. Samozrejmosťou je ich celková odolnosť a vodeodolnosť 3 ATM, preto bez obáv trénujte aj v daždi. Gumový remienok sa príjemne nosí a nikde netlačí.

Hlavné prednosti:

  • Hrudný pás Suunto Comfort Dual Belt
  • Tri zóny srdcového tepu
  • Ľahko ovládateľné
  • Monitorovanie srdcovej frekvencie a kalórií v reálnom čase
  • Štýlové prevedenie


Parametre a špecifikácie:

Súčasť balenia:
SUUNTO M2 ružovo biela
Hrudný pás Suunto Dual Comfort Belt
Návod

Slovenský návod

Parametre a špecifikácia

Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!

Funkcie

Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO M2 WOMEN FUCHSIA . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO M2 WOMEN FUCHSIA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO M2 WOMEN FUCHSIA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Suunto M2 Women Fuchsia.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií