Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Amber

Zobraziť katalóg
Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Amber
4,7 45 hodnotení
Športtester – priame meranie tepovej frekvencie (zápästia); meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti, výpočet spálených kalórií, záznam trasy, krokomer, intervalový tréning; kompatibilný s: Android, iOS; vodoodolný do 100m (10ATM); GPS, kompas, výškomer, teplomer
Kód:  SPTsuun023 Produktové číslo:  6417084500014 Stránky výrobcu
Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Amber Predaj skončil

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Amber

Kúpte si novinku medzi inteligentnými hodinkami Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro, ktorá je inovovanou verziou Spartan Sport Wrist HR. Sú určené pre všetky náročných športovcov, ktorí chcú mať prehľad o všetkých svojich športových aktivitách a sledovať výkonnosť a kondíciu vlastného tela. To všetko bez potreby nosiť hrudný pás. Vylepšenia sa dočkali funkcie, kde pribudol napríklad barometer či navigácia s presným GPS senzorom a Glonass lokalizáciou. Podpora športov pribudla pre viac ako 80 rôznych disciplín, takže si vyberie každý. Všestrannosť hodiniek podčiarkuje dostupnosť v niekoľkých farebných vyhotoveniach.

Kľúčové vlastnosti hodiniek Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Amber unisex

  • Farebný dotykový displej
  • Kvalitná fínska výroba
  • Podpora viac ako 80 športov
  • Integrovaný snímač srdcového tepu
  • Pridaná funkcia barometra
  • Presný GPS senzor a Glonass
  • Perfektná odolnosť a vodotesnosť
  • GPS výškomer, krokomer, storm alarm a mnoho ďalších funkcií

Spracovanie hodiniek Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Amber unisex

Hodinky sú veľmi dobre spracované. Dominuje im veľký farebný dotykový displej a ovládanie dopĺňa trojica postranných tlačidiel. Čo sa týka odolnosti, je robustný dizajn na pohľad sympatický a veľmi praktický. Veľmi pohodlne sa nosí pri všetkých športových aktivitách aj pri bežnom dennom nosení. Kvalitná oceľová luneta a minerálne sklíčko sú jasnou známkou takého kvalitného vyhotovenia, že je garantovaná vodotesnosť až do hĺbky 100 metrov.

Špeciálne funkcie hodiniek Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Amber unisex

Hodinky možno používať ako šikovný športtester alebo prepnúť do „hodinkového“ módu, v ktorom batéria vydrží až 10 dní. V obidvoch prípadoch je displej dobre čitateľný aj na priamom slnku. Medzi novými funkciami sa objavuje napríklad barometer či vylepšený GPS/Glonass senzor. Vďaka svojej konektivite, ktorú zabezpečuje Bluetooth, môžete hodinky prepojiť s Sunnto cyklistickým senzorom, bluetooth podmi či s iPhonom cez aplikáciu Movescount. Samozrejmý je napríklad príjem notifikácií z telefónu o prichádzajúcich hovoroch, správach či upozornenie zo sociálnych sietí.

Medzi ďalšími inteligentnými funkciami nájdete napríklad ETA (estimated time of arrival), teda predpokladaný čas dokončenia športovej aktivity. Ďalej Breadcrumb, čiže zobrazenie plánovanej trasy, digitálny kompas, teplomer, čas východu a západu slnka, čas pre zotavenie po dokončení športovej aktivity či „Find back“ pre cestu späť podľa bodov vašich záujmov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Tento model ( HR Baro Amber) by měl mít ve výbavě funkcí i teploměr. Já ho ale nemůžu nikde v nastavaní (a zobrazaní) najít... Je tam vůbec?

Dobry den, tyden jsem pouzival hodinky pri sjezdovem lyzovani. Pravdepodobne vlivem vybiti pri mereni nyni nejde spustit mod Sjezdove lyzovani, pro volbe hodinky preskoci zpet do vyberu cviceni a ke spusteni mereni nedojde. Mam pocit, ze de facto mereni Sjezdove lyzovani stale probiha na pozadi, protoze hodinky se pres noc vzdy vybiji. Zkousel jsem hodinky nechat uplne vybit aby doslo k restartu, ale bohuzel beze zmeny. Jak je mozne provest napravu? Dekuji

Dobrý den, jsou ty to hodinky v češtině a i s hrudním pásem Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Amber? Děkuji Tomáš [email protected]

Ako je to s batériou? Píše sa 14 dní. Je dobíjateľná, či treba dokupovať vždy novú.

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, jestli je možnost přepnou hodinky do češtiny jako u předešlé verze. Moc děkuji za informaci.

Diskusia a poradňa k Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Amber
Príslušenstvo pre Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Amber
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Amber.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií