Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Xiaomi Fan Festival

SUUNTO SPARTAN Trainer WRIST HR Steel

Zobraziť katalóg
SUUNTO SPARTAN Trainer WRIST HR Steel
4,7 45 hodnotení
Smart hodinky – priame meranie tepovej frekvencie (zápästia); meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti, výpočet spálených kalórií, záznam trasy, krokomer, intervalový tréning, meranie tempa; kompatibilný s: Android, iOS; vodoodolný do 50m (5ATM); GPS, kompas, výškomer
Kód:  SPTsuun016 Produktové číslo:  06417084206022 Stránky výrobcu

SUUNTO SPARTAN Trainer WRIST HR Steel

Nová edícia športtesterov značky Suunto prichádza v extrémne odolnom dizajne pre meranie vašich aktivít vo všetkých športoch, ktorým sa s obľubou venujete. Doprajte si to najlepšie a využite ich perfektnú vodoodolnosť, oceľovú lunetu s minerálnym sklíčkom alebo farebný a na slnku perfektne čitateľný displej. Športtester je do akcie vyzbrojený GPS, výškomerom, krokomerom, digitálnym kompasom, integrovaným snímačom srdcového tepu alebo možnosťou spojenia s hrudným pásom Suunto Smart Sensor. A aby nebolo moderných technológií málo, k dispozícii je aj Bluetooth pre hlásenie notifikácií z vášho telefónu.

Čím Športtester Suunto Trainer Wrist HR Steel zaujme?

  • Farebný displej perfektne čitateľný aj na slnku
  • Oceľová luneta a minerálne sklíčko
  • Nástroje pre plánovanie vašej aktivity
  • Integrovaný snímač srdcového tepu
  • Prijímanie notifikácií z telefónu
  • Digitálny kompas
  • GPS výškomer
  • Vodoodolnosť do 50 metrov
  • Dostupnosť v piatich farebných variantoch

Ako sa Suunto Spartan Trainer Wrist HR Steel orientuje?

Športtester je vybavený veľmi presným GPS modulom nielen pre meranie vzdialeností, ale aj tempa a nadmorskej výšky. So stále zapnutou GPS vydrží batéria slušných 10 – 15 hodín a tak sa o jej stav nemusíte príliš obávať. Využiť vďaka nemu môžete tiež funkciu Návrat domov podľa bodov záujmu alebo tzv. tepelných máp vypočítaných na základe trás miliónov iných používateľov, ktoré vám ukážu najobľúbenejšie smery.

Využite nenahraditeľný portál

Neviete, kam si ísť zabehať alebo zajazdiť na bicykli? Potrebujete nabrať inšpiráciu alebo si vybrať z mnohých tréningov, prípadne si všetko poskladať presne na mieru podľa svojich potrieb? Využite nenahraditeľný portál movescount.com, na ktorom nájdete pre váš športtester Suunto Spartan Trainer Wrist HR Steel nepreberné množstvo práve takýchto možností.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Plávanie, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, Android 4.3 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, Android 4.3 Hotovo!

Displej

Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!
Sklíčko
Polyamidové Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
66 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Vibrácie, Kompas Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Plávanie, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Wear OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak probíhá nabíjení hodinek, někde jsem se dočetl ze je možné pouze přes pc a ne ze sítě. Děkuji

Hodinky podporujú aj plávanie, avšak vodotesnosť sa uvádza iba 5 ATM, čo je len stret s povrchovou vodou, nie plávanie, to sa označuje 10 ATM. Ako to teda je?

Dobrý den, chtěla bych poradit jak při nastavení TRIATLON určuji změnu sportu. Neustále jen plavu, automaticky to nepozná co dělám, zda už jedu na kole nebo běžím. Takže při závěrečném shrnutí mám jen plavání, ale za to pořádný kus. Děkuji Martina

Dobry deň, v prípade spárovania suunto spartan trainer wrist hr steel hodiniek so suunto smart sensor-om je nutné mať na tele obe veci(hodinky aj pás) alebo je možnosť mať len pás pre správne meranie tepu a spálenych kalorií (pri boxe by mi hodinky zavadzali). Dakujem

Dobrý den, mám telefon iPhon SE. Ukazuji hodinky SMS zprávy a příchozí hovory? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat zda jde u těchto hodinek v případě triatlonu měnit pořadí sportů a zda jde nastavit možnost duatlon (kolo, běh či naopak) a ještě kvadriatlon (běh, plavání, brusle, kolo i v jiném pořadí) a jětě by mě zajímalo jakou máte někdo skušenost s tím integrovaným měřičem tepu, netlačí to do zápěští? Děkuji

Diskusia a poradňa k SUUNTO SPARTAN Trainer WRIST HR Steel
Príslušenstvo pre SUUNTO SPARTAN Trainer WRIST HR Steel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO SPARTAN Trainer WRIST HR Steel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO SPARTAN Trainer WRIST HR Steel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO SPARTAN Trainer WRIST HR Steel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SUUNTO SPARTAN Trainer WRIST HR Steel.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií