AP+ nový vizuál PET

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth

Zobraziť katalóg
Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth
4,7 45 hodnotení
Smart hodinky – pánske s meraním tepu na zápästí, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, GPS, výškomer, kompas, pripojenie pomocou Bluetooth a USB, stav batérie, notifikácie z mobilu, hodnota vodotesnosti 100 m (10 ATM), kompatibilné s Android a iOS, Minerálne sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: oceľ
Kód:  SPTsuun022 Produktové číslo:  6417084205834 Stránky výrobcu

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth

Kúpte si novinku medzi inteligentnými hodinkami Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro, ktorá je inovovanou verziou Spartan Sport Wrist HR. Hodinky sú určené pre všetkých náročných športovcov, ktorí chcú mať prehľad o všetkých svojich športových aktivitách a sledovať výkonnosť a kondíciu vlastného tela. To všetko bez nutnosti nosiť hrudný pás. Vylepšenia sa dočkali aj funkcie - pribudol napríklad barometer či navigácia s presným GPS senzorom a Glonass lokalizáciou. Podpora športov sa vyšplhala na viac ako 80 rôznych disciplín, takže si vyberie každý. Všestrannosť hodiniek podčiarkuje dostupnosť v niekoľkých farebných vyhotoveniach.

Kľúčové vlastnosti hodiniek Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth unisex

  • Farebný dotykový displej
  • Kvalitná fínska výroba
  • Podpora viac ako 80 športov
  • Integrovaný snímač srdcového tepu
  • Pridaná funkcia barometra
  • Presný GPS senzor a Glonass
  • Perfektná odolnosť a vodoodolnosť
  • GPS výškomer, krokomer, storm alarm a mnoho ďalších funkcií

Spracovanie hodiniek Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth unisex

Hodinky sú veľmi dobre spracované. Dominuje im veľký farebný dotykový displej a ovládanie dopĺňa trojica postranných tlačidiel. Robustný dizajn je oku lahodiaci a veľmi praktický, čo sa odolnosti týka. Veľmi pohodlne sa nosia pri všetkých športových aktivitách aj pri bežnom dennom používaní. Kvalitná oceľová luneta a minerálne sklíčko sú jasnou známkou natoľko kvalitného vyhotovenia, že je garantovaná vodoodolnosť až do hĺbky 100 metrov.

Špeciálne funkcie a bezdrôtová konektivita

Hodinky je možné používať ako inteligentný športtester alebo prepnúť do „hodinkového“ módu, v ktorom batéria vydrží až 10 dní. V oboch prípadoch je displej dobre čitateľný aj na priamom slnku. Medzi novými funkciami sa objavuje napríklad barometer či vylepšený GPS/Glonass senzor. Vďaka konektivite, ktorú zabezpečuje Bluetooth, môžete hodinky prepojiť so Sunnto cyklistickým senzorom, Bluetooth podmi či s iPhonom cez aplikáciu Movescount. Samozrejmosťou je napríklad príjem notifikácií z telefónu o prichádzajúcich hovoroch, správach či upozornenia zo sociálnych sietí.

Medzi ďalšími šikovnými funkciami nájdete napríklad ETA (estimated time of arrival), teda predpokladaný čas dokončenia športovej aktivity. Ďalšou funkciou je Breadcrumb čiže zobrazenie plánovanej trasy, digitálny kompas, teplomer, čas východu a západu slnka, čas pre zotavenie po dokončení športovej aktivity či „Find back“ pre cestu späť podľa bodov záujmu.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Plávanie, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, Android 4.3 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, Android 4.3 Hotovo!

Displej

Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!
Sklíčko
Minerálne Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
74 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Plávanie, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
40 h (1,67 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,koupil jsem na Alze hodinky,je možné je po dvou dnech vrátit a vzit jsi druhe treba levnější a ten rozdíl mi vrátí zpet?diky za odpoved.

Dobrý den, lze hodinky propojit s dalšími aplikacemi jako např Endomondo? Děkuji

Dobrý den, dá se kombinovat měření tepu ze zápěstí s měřením pomocí hrudního pásu? Nebo je možnost pouze ze zápěstí? Díky

dobry den, chcel by som sa opytat aky je rozdiel medzi spartan sport a spartan sport WRIST? dakujem

Dobry den, ukazuji tyhle hodinku souradnice aktualni polohy typu MGRS? Dekuji

Dobrý den jaká je přesnost mereni tepu ? Vlastním apple , rad bych změnu děkuji

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat zda jde u těchto hodinek v případě triatlonu měnit pořadí sportů a zda jde nastavit možnost duatlon (kolo, běh či naopak) a ještě kvadriatlon (běh, plavání, brusle, kolo i v jiném pořadí) a jětě by mě zajímalo jakou máte někdo skušenost s tím integrovaným měřičem tepu, netlačí to do zápěští? Děkuji

Diskusia a poradňa k Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth
Príslušenstvo pre Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Suunto Spartan Sport GPS HR Baro Stealth.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií