AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Swans Plavecké okuliare SR-71M Smoke Shadow

Zobraziť katalóg
Swans Plavecké okuliare SR-71M Smoke Shadow
– plavecké, zrkadlové zorníky, technológia Premium antifog, 4 veľkosti výmenných nostníkov, na pretekárske aj rekreačno-športové plávanie
Kód:  SPTms1757 Produktové číslo:  4984013190650 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Swans Plavecké okuliare SR-71M Smoke Shadow Predaj skončil

Swans Plavecké okuliare SR-71M Smoke Shadow

Mnohoročné skúsenosti spoločnosti Swans v spojení s najmodernejšími japonskými technológiami ponúkajú plavcom po celom svete najlepšiu kvalitu a ideálne vlastnosti do všetkých podmienok. Technológia Premium Anti-fog, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre tento model, prináša až 3× väčšiu odolnosť proti zahmlievaniu v porovnaní s konkurenciou a zaisťuje kryštáľovočistý priehľad až 4× dlhšie ako pri bežných okuliaroch. Ďalšou chuťovkou tohto modelu sú polarizované sklá, ktoré majú za úlohu zabrániť oslneniu pri použití vonku a zároveň redukovať rušivé odlesky, ktoré sú v prostredí plaveckých bazénov bežné. S touto technológiou prichádza firma Swans vôbec ako prvá. Ďalšie detaily, ako výmenné nosové mostíky, UV ochrana alebo odolné silikónové tesnenie, sú už len príjemnou čerešničkou na záver.

Kľúčové vlastnosti

  • Premium Anti-fog
  • Polarizované sklá
  • UV ochrana
  • 4 veľkosti výmenných nosových mostíkov
  • Schválené medzinárodnou plaveckou organizáciou FINA
  • Silikónové tesnenie

Premium Anti-fog

Túto jedinečnú technológiu vyvíjala spoločnosť Swans od roku 2009 na základe predchádzajúceho dotazníka, do ktorého sa zapojilo viac ako 1 000 plavcov vrátane športových špičiek a trénerov. V tomto dotazníku viac ako 40 % respondentov uviedlo zahmlievanie ako najväčší súčasný problém vo vlastnostiach plaveckých okuliarov. Laboratórne testy a analýzy dokázali, že technológia Premium Anti-fog zlepšuje odolnosť okuliarov proti zahmlievaniu až trojnásobne, a to po dobu štyrikrát dlhšiu, než je bežné u iných protizahmlievacích technológií.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Ženy, Muži Hotovo!
Určenie
Ženy, Muži Hotovo!

Určenie

Určenie
Ženy, Muži Hotovo!

Určenie

Určenie
Ženy, Muži Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Swans Plavecké okuliare SR-71M Smoke Shadow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Swans Plavecké brýle SR-71M Smoke Shadow.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií