AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Swix T0162B, bronz stredná

Zobraziť katalóg
Swix T0162B, bronz stredná
5 2 hodnotení
Kefa používaná ako prvá po parafínovaní
Kód:  SPT2370 Produktové číslo:  7045950414166 Stránky výrobcu
Swix T0162B, bronz stredná Predaj skončil

Swix T0162B, bronz stredná

Značka Swix už dlhú dobu reprezentuje svoje meno na prestížnych pretekoch Svetového pohára alebo na pretekoch Swix Racing. Ponúka veľký výber kief, ktoré sú medzi športovcami veľmi obľúbené. Patríte aj vy medzi tých, ktorí prepadli krásam lyžovania či snowboardingu? Potom je táto bronzová kefa na čistenie skĺznice ideálnou voľbou.

Skĺznica ako nová

Hranatá stredná bronzová kefa s priemerom 0,15 mm vám sadne do ruky ako uliata. Je používaná predovšetkým na prvotné odstránenie voskov zo štruktúry skĺznice po použití špeciálnej škrabky. Kefa by sa mala používať len v jednom smere, a to od špice po pätu lyže či snowboardu. Ďalšou možnosťou, ktorú kefa ponúka, je jej použitie na vyčistenie skĺznice pred voskovaním. Kúpou tejto kefy určite neoľutujete. Svoju prácu odvedie na jednotku a skĺznica je pripravená čeliť akýmkoľvek nástrahám počasia.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Swix T0162B bronz střední. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Swix bronz közepes kefe.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií