AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Swix - Súprava voskov P0035

Zobraziť katalóg
Swix - Súprava voskov P0035
Lyžiarsky vosk na bežky, súprava typ
Kód:  SPT2362 Produktové číslo:  7045951429930
Swix - Súprava voskov P0035 Predaj skončil

Swix - Súprava voskov P0035

Veľa ľudí si zimu bez lyžovania nedokáže ani predstaviť. Aby sa vám skvele lyžovalo, je potrebné sa o lyže starať, dobre ich ošetrovať a použitím správneho vosku prispôsobiť skĺznicu počasiu. V kompletnej súprave voskov P0035 s korkom a škrabkou značky Swix nájdete všetko, čo potrebujete na klasické lyžovanie. Originálnu praktickú ľadvinku s voskami ocenia nielen profesionálni pretekári, ale aj rekreační lyžiari.


Pevné vosky Swix série V
sa vyznačujú vysokou kvalitou vďaka obsiahnutému plne rafinovanému ropnému vosku, syntetickej gume a olejom farmaceutickej kvality. Voskovanie lyží je veľmi dôležité, vosk skĺznicu chráni a vyživuje, skĺznica je pružná a nevysychá. Dobre navoskované skĺznice pôjdu rýchlejšie a bezpečnejšie a nebude vás to stáť toľko síl.

Obsah súpravy:

  • vosk V40 modrý extra
  • vosk V50 fialový
  • vosk V60 červeno-strieborný
  • univerzálny klister K22N
  • vosk s korkom F460
  • korok s brúsnym papierom T11
  • čistič I61
  • utierka Fiberline T151
  • škrabka T85

Stúpací vosk V40 modrý extra s obsahom 45 g je najobľúbenejším pevným voskom série V. Vďaka svojej pružnosti a prispôsobivosti pokryje široký rozsah teplôt pod bodom mrazu. Je vhodný na čerstvo napadnutý sneh pri teplote -1 °C do -7 °C a na starý jemnozrnný sneh starší ako jeden deň pri teplote -3 °C do -10 °C.

Stúpací vosk V50 fialový s obsahom 45 g je ideálny na podmienky, kedy sa chladný sneh mení na mokrý, a do teplôt okolo bodu mrazu. Vosk je vhodný na čerstvo napadnutý sneh pri teplote 0 °C a na starý jemnozrnný sneh starší ako jeden deň pri teplote -1 °C až -3 °C.

Stúpací vosk V60 červeno-strieborný s obsahom 45 g je ideálny pri teplotách okolo bodu mrazu. Je vhodný na čerstvo napadnutý alebo mokrý sneh pri teplote +3 °C do 0 °C a na starý jemnozrnný alebo zrnitý sneh starší ako jeden deň pri teplote +1 °C do -1 °C.

Univerzálny klister K22N s obsahom 55 g je veľmi obľúbený vďaka svojej flexibilite. Je vhodný na hrubozrnný a zrnitý sneh meniaci sa z mokrého na zmrznutý pri teplote +10 °C až -3 °C.

Vosk F460 s korkom a s obsahom 60 g je vysokokvalitný vosk s fluórom, ktorý odpudzuje vodu, čo zaručuje lepší sklz než ponúkajú iné univerzálne vosky. Je veľmi obľúbený a vhodný pre všetky snehové podmienky.

Syntetický korok s brúsnym papierom T11 sa stará o skĺznicu a je vhodný na zdrsnenie voskovacej zóny pred aplikáciou stúpacieho vosku.

Čistič I61 v spreji s objemom 70 ml čistí a umýva skĺznicu od voskov. Obsahuje dearomatizované hydrokarbonáty, má jemnú vôňou. Neškodí životnému prostrediu.

Čistiaca a zažehľovacia utierka Fiberlene T151 s dĺžkou 20 m je vhodná na čistenie a zažehľovanie skĺznic. Účinne odstraňuje staré stúpacie vosky a všetky nečistoty. V porovnaní s textilnými handrami má oveľa lepšiu účinnosť. Pri zažehľovaní ju môžete vložiť medzi žehličku a skĺznicu, čím dôjde k rovnomernému rozprestretiu parafínu na skĺznici a zabránite spáleniu skĺznice.

Univerzálna škrabka T85 je vhodná na bežecké aj zjazdové lyže. Odstraňuje vosky alebo mäkké parafíny zo žliabkov a hrán. Vyrobená je z pevného plastu.

Použitie:

  • vyčistite skĺznicu lyží, zbavte ju zvyškov voskov a rôznych nečistôt
  • na zvýšenie absorpcie vosku môžete skĺznicu pred voskovaním preleštiť kefou
  • vosk aplikujte len na odrazovú zónu a rozotrite pomocou korku
  • odolnosť a trvanlivosť voskovania sa zvyšuje s počtom nanesených vrstiev, preto vosk nanášajte v niekoľkých vrstvách
  • na záver skĺznicu preleštite utierkou Fiberlene

Parametre a špecifikácia

Určené na
Bežky Hotovo!

Určenie

Určené na
Bežky Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Swix - Súprava voskov P0035 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Swix Sada vosků P0035. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Swix viaszkészlet P0035.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií