AD homeoffice AD homeoffice

Swiza švajčiarsky vreckový nôž D03 PostAuto

Zobraziť katalóg
Swiza švajčiarsky vreckový nôž D03 PostAuto
autentický švajčiarsky PostAuto, mäkký úchop, integrovaná poistka, ergonomický tvar, nerez čepeľ 75mm, darčekový box, dĺžka 95mm
Kód:  SPTms1456 Produktové číslo:  8594042440921
Swiza švajčiarsky vreckový nôž D03 PostAuto Predaj skončil

Swiza švajčiarsky vreckový nôž D03 PostAuto

Autentický švajčiarsky nôž vyrobený z prémiových materiálov, ktorý nesmie chýbať pri žiadnej práci. Nôž má revolučný tvar, vďaka ktorému uľahčí akúkoľvek prácu. Tento tvar zároveň uľahčuje prístup k jeho nástrojom. Súčasťou noža je poistka, ktorá sa jednoducho aktivuje stlačením loga Swiza na rukoväti. Ďalšou výhodou je, že nôž možno umyť v umývačke riadu. Nôž sa dodáva v luxusnej darčekovom boxe.

kľúčové vlastnosti

  • Švajčiarska kvalita
  • Skvelý úchop do pravej aj ľavej ruky
  • Mäkký úchop uľahčí prácu
  • 11 funkcií
  • špeciálny vzhled

precízne výbava

Výbava, ktorá vás zachráni v každej situácii. Čepeľ noža je vyrobená z vysoko kvalitnej nerezovej ocele. Ďalej na noži nájdete vždy pripravený otvárač na fľaše a konzervy. Poteší tiež výstružník a šidlo. Nechýba ani 2 kvalitné skrutkovače. A pre vaše elektrikárske práce iste oceníte odstraňovač izolácie káblov. Čerešničkou na torte je potom vývrtka navrhnutá profesionálnym sommeliérom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Swiza švajčiarsky vreckový nôž D03 PostAuto
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Swiza švýcarský kapesní nůž D03 PostAuto . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Swiza Schweizer Armee-Messer D03 Postauto. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Swiza Schweizer Armee-Messer D03 Postauto. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Swiza svájci bicska D03 PostAuto.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií