AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SXT Light Eco red

Zobraziť katalóg
SXT Light Eco red
5 1 hodnotení
Elektrická kolobežka hmotnosť 10.7 kg, dojazd 30 km, nabíjanie 3 h, rýchlosť 27 km/h, tempomat, LED svetlá
Kód:  SPTif0496 Produktové číslo:  4260293115225 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SXT Light Eco red

Asi najľahšia elektrická kolobežka na svete od firmy SXT. Neuveriteľné parametre sú podčiarknuté nemeckou kvalitou. Excelentný dojazd, veľká rýchlosť, špičkové svetlá a to všetko v necelých 11 kilách. Kolobežku dá navyše ľahko zložiť a vziať ju kamkoľvek so sebou.

Kľúčové vlastnosti

  • KERS technológia zvyšujúca dojazd až o 60%
  • LED svetlá pre bezpečnú jazdu za tmy
  • Tempomat zaisťujúci stálu rýchlosť
  • Možnosť skladania
  • Kvalitné odľahčené materiály zvládnu aj tie najťažšie podmienky

Vynikajúce využitie energie

SXT light Eco je prvým modelom svojej rady používajúci KERS technológiu. Tá využíva rekuperačný princíp používaný aj vo Formuli 1. Prebytočná z brzdiaceho systému sa opäť využíva na pohon kolobežky a tým zvyšuje dojazd až o 60 %! Všetko je doplnené vynikajúcim motorom, ktorý umožňuje jazdu iba za 1.54 € na 1000 km.

Všetko je ovládané elektronicky

Riadiaca jednotka UBHI združuje každé ovládanie kolobežky, ktorými sú napríklad plyn, brzda, ovládanie svetiel, tempomatu alebo obmedzovača rýchlosti. Vstavané LED svetlo má k dispozícii 6 výkonných LED žiariviek, ktoré osvetľujú aj LCD displej. Jeho jas je ovládaný automaticky pomocou senzora svetelnosti. Na displeji môžete vidieť všetky aktuálne údaje, ako je nabitie batérie, aktuálny aj priemerná rýchlosť, počet najazdených km a aj mnoho ďalšieho. Môžete použiť tiež klaksón.

Komfort nadovšetko

Za jazdy môžete nastaviť tempomat, ktorý udržuje stálu rýchlosť, alebo obmedzovač rýchlosti, ktorý zaručí, že kolobežka určitú rýchlosť neprekročí. To spolu s tlmičmi, beztlakovými pneumatikami, ktoré je takmer nemožné prepichnúť, a hlavne možnosťou kolobežku behom pár sekúnd zložiť zaručuje úplný komfort jazdy!

Parametre a špecifikácia:

Maximálna rýchlosť: 27 km/h

Farba: červená

Maximálny dojazd: 30 km

Doba nabíjania: 3 hodiny

Maximálny výkon: 350 W

Cena za 1000 km: 1.54 €

Parametre a špecifikácia

Kapacita batérie
6,5 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
6,5 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaká je kapacita baterie v Ah?

Diskusia a poradňa k SXT Light Eco red
Príslušenstvo pre SXT Light Eco red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SXT Light Eco red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elektro-Roller SXT Light Eco red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SXT Scooter Light Eco elektromos roller - piros.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií