Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Teasi ONE 3 Extend + Power Bank Teasi SMART.T 4FIX

Zobraziť katalóg
Teasi ONE 3 Extend + Power Bank Teasi SMART.T 4FIX
Navigácia cyklistická navigácia a outdorová powerbanka, k navigácii možno pripojiť snímače pomocou rozhrania Bluetooth 4.0, navigácia po všetkých typoch ciest, farebný dotykový displej 3,5", hmotnosť navigácie 139 g, hmotnosť Power banky 300g
Kód:  SPTTE01B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Teasi ONE 3 Extend + Power Bank Teasi SMART.T 4FIX Predaj skončil

Teasi ONE 3 Extend + Power Bank Teasi SMART.T 4FIX

Zažite na vašom bicykli dobrodružstvo, ktoré len tak neskončí! Vďaka navigácii Teasi získate dokonalý prehľad o svojej ceste, preto vás už žiadna zákruta neprekvapí. Nemusíte sa o nič starať, stačí len zadať cieľ svojej cesty a vychutnávať si atmosféru okolia. Navigácia vás včas informuje zvukovým signálom a grafickým znázornením o zmene smeru. Môžete ju využiť napríklad aj pri plavbe po mori, turistických vychádzkach alebo vás bez problému prevedie po bežeckých trasách. Od svojho predchodcu (ONE 3) sa však líši jedným hlavným parametrom, pretože teraz výrobcovia pridali nový 3D magnetický kompas. Súčasťou balenia je aj odolná outdoorová Power Banka, ktorá svojou kapacitou 5 400 mAh postačí pre pohodlné a niekoľkonásobné nabitie navigácie.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková sada navigácie a power banky
  • Vstavaná Li-Pol batéria s kapacitou 2 650 mAh
  • Technológia Bluetooth 4.0
  • Odolné proti striekajúcej vode (spĺňa normu IPX5)
  • Dotykový displej s rozlíšením 480 × 800 px a uhlopriečkou 3,5" (8,8 cm)
  • Multifunkčné využitie (bicykel, pešia turistika, geocaching, bežky, zjazdovky)
  • Kompletné plánovanie trás vo viac ako 47 krajinách + USA
  • Doživotná aktualizácia máp a firmware ZADARMO
  • Kapacita externej batérie 5 400 mAh
  • Viacfarebné LED indikujúce stav nabitia + LED svietidlo
  • Nízka hmotnosť (cca 300 g)

Rozsiahla škála funkcií

Navigácia Tease ONE 3 Extend je multifunkčné zariadenie a urobí radosť prakticky každému. Na veľkom displeji s uhlopriečkou 3,5" máte okamžite prehľad o všetkých hlavných údajoch (rýchlosť, vzdialenosť, čas, stúpanie, atď.), Záznam trasy (vrátane rýchlosti a grafu nadmorskej výšky). Ovládanie prebieha pomocou dotykov priamo na displeij a je vhodné pochváliť najmä príkladnú čitateľnosť aj počas slnečných dní.

Plán trasy

Špeciálna funkcia Tease FITNESS umožňuje naplánovať trasu na základe času, vzdialenosti alebo spotreby energie. Špecifikujte napríklad 20 km, 3 hodiny alebo 1 000 kcal. Vytvorí sa mapa a vy si môžete vybrať optimálnu trasu podľa vášho zadania.

Energia v odolnom tele

Telo záložného zdroja je opatrené nárazu vzdorným obalom, ktorý chráni zariadenie i pri páde na zem. Navyše je odolný proti prachu a striekajúcej vode - spĺňa normu IPX5. O stave nabitia batérie vás budú informovať viacfarebné LED diódy. Na pripojenie svojho zariadenia využijete integrovaný USB kábel. Vstup 5 - 6 V DC slúži pre dobíjanie a možno tiež nabíjať cez dynamo v náboji kolesa. 

Dokonalá spolupráca

Vaše jazdenie na bicykli teraz môžu trvať oveľa dlhšie. Power Bank SMAR.T 4FIX disponuje integrovanou lítiovou batériou s kapacitou 5 400 mAh. Využiť ju možno aj ako zdroj pre váš mobilný telefón alebo tablet. Nechýba ani vertikálne nastaviteľné 1,2W LED svietidlo, ktoré dobre poslúži ako reflektor pre osvetlenie vozovky alebo núdzový zdroj svetla. Jeho výkon zodpovedá svetelnému toku približne 330 lúmenov. Power banka je kompatibilná s HR držiakom. Tiež je opatrená 4Quick Fix snap uchytením - pre montáž navigácie alebo držiaka pre mobilný telefón s kompatibilným upevnením.

Obsah balenia:

GPS navigácia Teasi ONE 3 Extend
Power banka Teasi SMART.T 4FIX
Držiak na riadidlá 4FIX Light
USB dátový/nabíjací kábel
Stručný návod

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den mám zájem o informace o Teasi ONE 3 Extend + Power Bank Teasi SMART.T 4FIX. Dá se GPS použit pro geocasching ?

Dobrý den, v jakém měřítku jsou mapy v navigaci?

Dobrý den, chtěla bych se dotázat, zda-li je navigace také v českém jazyce ? V případě, že ne, existuje zde možnost donahrání jazyka ? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, jak dlouho (do kdy) trvá akce na Navigaci Teasi ONE 3 Ext + Power bank Teasi Smart. děkuji za Vaši odpověď Tomáš Veselka

jsou v nainstalovaných mapách i turistické mapy ČR?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli v dané navigaci Teasi ONE 3 Extend jsoui nainstalovány cyklistické a turistické mapy Rakouska.Děkuji za odpověď. Karel

Diskusia a poradňa k Teasi ONE 3 Extend + Power Bank Teasi SMART.T 4FIX
Príslušenstvo pre Teasi ONE 3 Extend + Power Bank Teasi SMART.T 4FIX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teasi ONE 3 Extend + Power Bank Teasi SMART.T 4FIX.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií