Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

Technaxx TWS Bluetooth In-Ear Stereo

Zobraziť katalóg
Technaxx TWS Bluetooth In-Ear Stereo
5 2 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, do uší, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, redukcia šumu mikrofónu, krytie IPx4, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, impedancia 95 Ohm, výdrž batérie až 7 h
Kód:  MK002n0a12 Produktové číslo:  4773 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Technaxx TWS Bluetooth In-Ear Stereo Predaj skončil

Technaxx TWS Bluetooth In-Ear Stereo

Iste vás neprekvapí, že čo sa týka slúchadiel, nie sú dôležité len vlastnosti, ale aj pohodlné nosenie. Ich uzavretá konštrukcia je navyše zárukou perfektnej izolácie okolitých ruchov. Na náušníku je aj mikrofón na vybavenie telefónnych hovorov. Oproti podobným slúchadlám potešia technológiou na bezdrôtový prenos muziky, čo vám zaistí maximálne pohodlie. Zásluhou frekvenčného rozsahu 20 Hz až 20 000 Hz nemusíte mať pochybnosti, že každý tón počujete v tej najlepšej kvalite. 

Podstatné novinky slúchadiel Technaxx TWS Bluetooth In-Ear Stereo 

  • Hmotnosť slúchadiel 7 g 
  • Štýlová čierna farba 

Technaxx TWS Bluetooth In-Ear Stereo zaujmú moderným mikrofónom 

Nielen herní nadšenci ocenia užitočný mikrofón. Mikrofón slúchadiel TECHNAXX zaobstará prepojenie s priateľmi pomocou na to určených programov. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Opravdu vydrží na jedno nabití až takhle málo?

Diskusia a poradňa k Technaxx TWS Bluetooth In-Ear Stereo
Príslušenstvo pre Technaxx TWS Bluetooth In-Ear Stereo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Technaxx TWS Bluetooth In-Ear Stereo . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Technaxx TWS Bluetooth In-Ear Stereo.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií