Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Tempish BLACK SHADOW 90

Zobraziť katalóg
Tempish BLACK SHADOW 90
4,8 4 hodnotení
Kolieskové korčule – priemer koliesok 84mm, tvrdosť koliesok 85A, ložiská ABEC 9, materiál rámu hliník, určené pre mužov
Kód:  SPTte238nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tempish BLACK SHADOW 90

Zháňate nové korčule pre už pokročilejších korčuliarov? Zvoľte inline korčule Tempish BLACK SHADOW 90. Tento nový model využíva moderné materiály a technológie, vďaka čomu sa dosiahlo zníženie hmotnosti korčúľ. Oceníte inovatívny systém sťahovania MOZ za pomoci oceľového lanka. Vnútorná topánka má čiastočnú tvarovú pamäť a v oblasti Achillovej šľachy a členku má jednoznačnú fixáciu chodidla v topánke. Topánky Tempish BLACK SHADOW majú výbornú priechodnosť pre väčšie odvetrávanie. Obsahuje vnútornú vkladanú stielku, ktorá je dvojvrstvová a anatomicky tvarovaná. Korčule majú robustný podvozok s možnosťou individuálneho nastavenia pozície podľa chodidla alebo štýlu korčuľovania. Kolieska sa vyznačujú vysokou priľnavosťou, tlmením nerovností povrchu a veľmi malým valivým odporom.

Kľúčové vlastnosti inline korčúľ Tempish BLACK SHADOW 90 pánske

  • Inline korčule Tempish BLACK SHADOW 90 pre pokročilejších korčuliarov
  • Využívajú moderné materiály a technológie
  • Zníženie hmotnosti korčúľ
  • Inovatívny systém sťahovania MOZ
  • Vnútorná topánka s čiastočnou tvarovou pamäťou
  • Dokonalé odvetrávanie
  • Vkladaná anatomicky tvarovaná stielka
  • Možnosť individuálneho nastavenia pozície podvozku
  • Kolieska TEMPISH RADICAL s vysokou priľnavosťou a tlmením nerovností povrchu

Inovatívny systém sťahovania MOZ

Inline korčule Tempish BLACK SHADOW 90 ponúkajú vysoký jazdný komfort s možnosťou individuálneho nastavenia topánky aj korčule podľa štýlu jazdy a tvaru chodidla. Sú určené pre strednú a vysokú športovú záťaž. Pýšia sa systémom sťahovania MOZ, ktorý využíva pomoc oceľového lanka. Tento systém umožňuje veľmi rýchle a pevné dotiahnutie, uvoľnenie a jemné doťahovanie pri vysokom komforte. Nylonové očká s oceľovým lankom sľubujú takmer neobmedzenú životnosť.

Vnútorná topánka korčúľ a robustný podvozok BLACK SHADOW

Vnútorná topánka má čiastočnú tvarovú pamäť a je vyrobená z dvojvrstvovej vnútornej bandáže na báze molitanu a latexu. Má dokonalú fixáciu nohy v topánke a vylepšené odvetrávanie. Dokonale je vyriešená tiež vnútorná vkladacia stielka, ktorá je anatomicky tvarovaná a je dvojvrstvová. Má schopnosť prispôsobiť sa individuálnemu tvaru chodidla a fixovať ho v topánke. Tiež tlmí vibrácie podvozku, vďaka čomu sa stáva jazda pohodlnejšia. Korčule BLACK SHADOW sa pýšia robustným podvozkom s technológiou CNC z hliníkovej zliatiny A356. Podvozok je povrchovo upravený technológiou DEEP BLACK MATT s potlačou. Má možnosť individuálneho nastavenia pozície voči skeletu podľa štýlu korčuľovania alebo tvaru chodidla a je pripevňovaný skrutkami. Môžete tiež využiť možnosť výmeny za podvozok zo série TEMPISH CAT alebo RAPID UNI.

Rozmery koliesok:
Ložiská ABEC 9 CHROME hi-precision TOP SPEED s gumovými prachovkami
Os priemer 6 mm
Dĺžka 27 mm
Veľkosť koliesok: Radical 85A/84 mm
Stupeň únosnosti športového zaťaženia 4

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tempish BLACK SHADOW 90 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tempish Black Shadow 90. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tempish Black Shadow 90.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií