Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Terénne kolobežky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Pre dospelých
(7)
Pre deti
(15)
Nosnosť
45 kg
150 kg
-
Farba
Biela
(1)
Čierna
(6)
Červená
(2)
Modrá
(3)
Oranžová
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Terénna kolobežka je vďaka masívnej konštrukcii a nafukovacím kolesám s väčším priemerom skvelou voľbou na jazdu po nerovnom teréne, zjazd kopcov po vyznačených trasách aj takzvaný mushing čiže jazdu so psím záprahom. Prečítajte si, čo všetko terénne kolobežky ponúkajú.

Pokračovať

Terénna kolobežka zvládne aj náročné zjazdové trasy

Terénna kolobežka je navrhnutá tak, aby vydržala silné otrasy aj pri jazde mimo asfaltovej cesty. Väčšie nafukovacie kolesá skvele tlmia vibrácie, hravo zdolajú väčšie nerovnosti terénu a lepšie držia stopu vo vysokej rýchlosti. Ďalšími nenahraditeľnými znakmi sú odolný rám, silné hydraulické brzdy a často aj odpružená vidlica predného kolesa. Terénne kolobežky majú navyše oproti ostatným typom väčší priestor na nohy a zvýšenú celkovú nosnosť.

!

Kolobežka do terénu má kvôli odolnejšej konštrukcii aj pomerne veľkú hmotnosť, čím sa stáva nevhodná na freestyle. Pokiaľ chcete okoloidúcich oslniť naučenými trikmi, pozrite sa skôr na ľahšie freestylové kolobežky.

Offroad kolobežky pre deti

Existujú aj malé offroad kolobežky? Detská kolobežka je toho príkladom, od bežnej sa nijako zvlášť nelíši. Ponúka rovnakú výbavu ako klasické modely, len je všetko v menšom. Pokiaľ chce teda váš malý nezbedník riadiť terénne vozidlo, potom môže byť odpružená kolobežka dobrý začiatok.

Zjazdové terénne kolobežky dosahujú vyššie rýchlosti vďaka nižšie posadeným riadidlám, ktoré posúvajú ťažisko.

Elektrické terénne kolobežky pomôžu, keď už nemáte dosť síl

Elektrické terénne kolobežky sú poháňané elektromotorom. Rýchlosť sa ovláda takmer rovnako ako na motocykli. Niektoré modely možno cez Bluetooth prepojiť s mobilným telefónom a merať tak napríklad prejdenú vzdialenosť alebo priemernú rýchlosť. Elektrické kolobežky do terénu sa väčšinou nepohnú bez toho, aby ste sa sprvu párkrát odrazili.

Motorová horská kolobežka je viazaná dopravnými predpismi

Motorová horská kolobežka do terénu s výkonom do 1 000 W a maximálnou rýchlosťou 25 km/h sa považuje za elektrobicykel. Tým pádom sa na ňu vzťahujú aj príslušné dopravné predpisy. Terénna kolobežka elektrická nie je hračka, pri jazde dávajte dobrý pozor na svoje okolie.

!

Horské kolobežky do mesta aj terénna kolobežka fungujú aj bez pomoci motora. Kvôli odporu elektromotora bude ale jazda o niečo namáhavejšia než na klasickej kolobežke.

Skladacia offroad kolobežka do terénu ušetrí veľa miesta

Skladacia offroad kolobežka do terénu sa ľahšie prenáša, avšak skladací mechanizmus môže pridať na hmotnosti. V mieste preloženia je navyše náchylnejšia k mechanickému poškodeniu, čo znižuje jej odolnosť. Skladacie kolobežky sú perfektným riešením pre ľudí, ktorí nevedia, kam by odpružené kolobežky doma schovali.

Zaujímajú vás cenovo dostupnejšie offroad kolobežky? Bazár ukrýva zaujímavé ponuky.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
18 položiek

Terénne kolobežky

V kategórii Terénne kolobežky máme práve teraz na Alza.sk celkom 18 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné terénne kolobežky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie terénne kolobežky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie terénne kolobežky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii terénne kolobežky recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií