Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

The Heat Company Heat 3 Smart čierna veľ. 10

Zobraziť katalóg
The Heat Company Heat 3 Smart čierna veľ. 10
3,0 1 hodnotení
Rukavice s funkčnými detailmi, všestranné, strieborná textílie pre ovládanie dotykových obrazoviek, vrecko na hrejúce vankúšik, súčasťou 1 pár Hrejúce vankúšikov Handwarmer, veľkosť 10 (obvod dlane 23-24 cm)
Kód:  SPTms1512 Produktové číslo:  9006746333106 Stránky výrobcu
The Heat Company Heat 3 Smart čierna veľ. 10 Predaj skončil

The Heat Company Heat 3 Smart čierna veľ. 10

Obťažuje vás neustále skladaní rukavíc pri manipulácii s vecami, ktoré ich použitie neumožňujú? Potom vás určite nadchnú tieto, navrhnuté a vyrobené tak, aby sa dali používať aj ako bezprstové rukavice či palčiaky. Funkčné detaily sú neuveriteľne všestranné. Poskytujú maximálnu teplo aj voľnosť pohybu. Model SMART má špeciálnu úpravu umožňujúcu ovládanie dotykového telefónu bez skladaní rukavíc. Výhodou je vrecko určená na vloženie hrejivých vankúšikov, ktoré sú súčasťou balenia.

kľúčové vlastnosti

  • všestranné použitie
  • Maximálnu voľnosť pohybu
  • Špeciálne vrecko pre umiestnenie hrejivého vankúšika
  • Strieborná textílie pre dokonalé ovládanie telefónov
  • Farba: čierna
  • Určené pre obvod dlane 23 - 24 cm

Kvalitný materiál Primaloft

Veľmi dobré a pohodlné nosenie zaisťujú vďaka svojmu materiálu, ktorý je odolný aj proti vetru i dažďu. Obsahuje elastické mikrovlákno s vodeodolnou a priedušnou membránou, ktorá zaručuje maximálnu úroveň sucha. Mäkkú a pevnú dlaň rukavíc vrátane pokrytia prstov pokrýva kvalitné kozej kože. Doprajte tak vašim namáhaným rúk maximálny komfort. Manžety sú vyplnené materiálom Primaloft, ktorý udržuje teplo. 

Testované v extrémnych podmienkach

Rukavice boli navrhnuté špeciálnymi bojovými jednotkami Nemeckej a Rakúskej armády. Testovanie kvality prebehlo v Himalájach, Antarktíde i Sibíri pri teplotách okolo -30 stupňov. Využiť ich môžete pri množstve aktivitách, medzi ktoré môže patriť lyžovanie, rybárčenie, fotografovanie, dlhé túry, kempovanie, lov zveri a mnoho ďalšieho. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre The Heat Company Heat 3 Smart čierna veľ. 10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si The Heat Company Heat 3 Smart černá vel. 10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte The Heat Company Heat 3 Smart schwarz Größe. 10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte The Heat Company Heat 3 Smart schwarz Größe. 10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: The Heat Company Heat 3 Smart fekete méret. 10.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií