Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Thule Guidepost 65L Black / Dark Shadow

Zobraziť katalóg
Thule Guidepost 65L Black / Dark Shadow
Batoh expedičné, luxusné, s konštrukciou TransHub Suspension Systém, otočný bedrový pás, veko konvertibilné na 24 l batoh, objem 65 l
Kód:  SPT14460 Produktové číslo:  091021871212 Stránky výrobcu
Thule Guidepost 65L Black / Dark Shadow Predaj skončil

Thule Guidepost 65L Black / Dark Shadow

Túžite po kvalitnom batohu, ktorý sa nemusíte báť vziať na náročné cesty? Odpoveďou je tento dámsky expedičný batoh od zavedenej švédskej firmy Thule. Veľký objem vám zaručuje dostatok miesta a prepracovaná konštrukcia zadnej strany zase bezpečia pre váš chrbát. Všetko na batožine je vyrobené s chirurgickou presnosťou a vybavenia je tu len pre vaše pohodlie a spokojnosť. Batohy nikdy neboli tak dokonalé.

kľúčové vlastnosti

  • Prepracovaný chrbtový sytém TransHub
  • Moderný vzhled ktorý neomrzí
  • Celý batoh vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov
  • Na víkendové či viacdenné výpravy
  • Kombinácia dizajnu a vlastností uchváti
  • Široká škála príslušenstva
  • Farebná varianta Black / Dark Shadow

systém TransHub

Originálna chrbtová konštrukcia TransHub umožňuje prispôsobenie na ideálnu veľkosť pre každého. Súčasťou systému je jediná hliníková kostra a drôtený rám, prenášajúce váhu z chrbta na bedrá, vďaka čomu sa i nosenie ťažkých bremien stáva hračkou. Ďalšou dôležitou vlastnosťou je otočný bedrový pás, kopírujúci každý váš pohyb, taktiež uľahčujúce nosenie. S boľavým chrbtom z nekvalitných batohov sa rozlúčte. Samozrejmosťou je aj priedušnosť konštrukcia, ktorá zaisťuje pohodlné nosenie.

2v1

Potrebujete premeniť veľký batoh na menšie, ľahšie nositeľný? Nie je problém. Odnímateľné veko je možné premeniť na priestranný 24l vrcholový batoh, to znamená 2 batohy v 1.

Príslušenstvo

Stalo sa vám niekedy, že ste u svojho batohu nenašli to, čo ste potrebovali? S tým je koniec. Veľa kvalitných príslušenstvo rozširuje pojem dobré batožinu aj mimo samotný batoh.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Thule Guidepost 65L Black / Dark Shadow
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thule Guidepost 65L Black/Dark Shadow.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií