Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Thule Versant 50L Fjord

Zobraziť katalóg
Thule Versant 50L Fjord
Batoh expedičné, s bedrovým pásom, odnímateľná vrecko VersaClick, ľahko prístupné veko umožňujúce premenu na jednoramenný batoh, systém StormGuard, objem 50 l
Kód:  SPT14478 Produktové číslo:  091021745667 Stránky výrobcu

Thule Versant 50L Fjord

Chystáte sa na veľký výšľap a potrebujete batožinu kam sa všetko pohodlne zmestí? Hodil by sa vám pohodlný a ľahký batoh s mnohými vychytávkami? Kúpte si expedičný batoh Thule Versant! Rad batohov Versant prináša optimálnu kombináciu nízkej hmotnosti, praktické výbavy a vysokej kvality spracovania. Batohy obsahujú bedrový pás s možnosťou nastavenia, ľahko prístupné vrecká aj veko umožňujúce premenu na jednoramenný batoh. Ľahký a priestranný batoh má objem 50 litrov, vďaka ktorému si môžete zbaliť všetko potrebné pre pohodlnú cestu i pobyt v prírode. Batoh je určený najmä na dlhšie výpravy, je pohodlný, ľahký, praktický a všestranný. Užite si krásne nielen pobyt, ale aj cestu, ktorá vás do cieľa privedie!

vlastnosti batohu

  • je určený pre dlhšie výpravy
  • materiál 420D Cordura / 100D Nylon
  • objem 50 l
  • farba modrá Fjord
  • je vhodný pre mužov
  • výška 69 cm
  • hmotnosť 1,86 kg
  • obsahuje bedrový pás s možnosťou nastavenia
  • umožňuje premenu na jednoramenný batoh
  • obsahuje vodotesnú rolovacie kapsu VersaClick
  • má postranné vrecká
  • je vybavený špeciálnym systémom StormGuard
  • má dve pripevňovacie pútka

Jedinečný pomocník na cesty nielen do prírody

Expedičný batoh Thule je navrhnutý špeciálne na niekoľkodňové pochody. Skvele sa hodí pre turistov vyrážajúce na dlhšie cesty, ktorí potrebujú trochu miesta navyše. Batoh sa po usadení skvelo prispôsobí vášmu telu, môžete ho nastaviť podľa dĺžky trupu. Vodotesná rolovacie vrecko VersaClick chráni vybavenie pred dažďom a je možné ju v prípade potreby odňať. Bedrový pás s možnosťou nastavenia je kompatibilný s výmenným príslušenstvom VersaClick (predáva sa samostatne). Batoh obsahuje postranné vrecká, ktoré sú prístupné aj v prípade, že máte na batohu nasadenú pláštenku. Špeciálny systém pre prípad nepriaznivého počasia StormGuard kombinuje čiastočnou pláštenku s nepremokavým dnom a vytvára tak plne vodotesný batoh, ktorý umožňuje lepší prístup k veciam do batohu aj lepšiu ochranu pred dažďom, ako klasická pláštenka. Kúpte si praktický ruksak, u ktorého vás počasie nezaskočí!

Funkčné batoh pre náročných výstupy

Ak vyrážate na vrcholový výstup, môžete veci z batohu nechať v základnom tábore a ďalej postupovať už len s malým batohom upevneným jednoramenným popruhom. Veľké vrecko s prehnutým zipsom umožňuje ľahký prístup a dve pripevňovacie pútka môžete použiť na turistické palice alebo cepíny. Kedykoľvek počas cesty sa tiež ľahko dostanete do predného vrecka Shove-it. Využite funkcie batohu 2 v 1 pri náročnom výstupe alebo kedykoľvek budete potrebovať menšiu batožinu!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Thule Versant 50L Fjord
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thule Versant 50L Fjord.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií