Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola Edge 50 Family

TomTom GPS hodinky Runner 2 Cardio + Music (L), čierne/antracit

Zobraziť katalóg
TomTom GPS hodinky Runner 2 Cardio + Music (L), čierne/antracit
4,5 4 hodnotení
Športtester s integrovaným monitorom srdcového tepu, sledovanie aktivity, merajú čas, tempo, vzdialenosť a spálené kalórie, automatické sledovanie spánku, režim beh, bicykel, plávanie, posilňovňa a bežecký pás, vodotesné (5 ATM), hudobné úložisko s kapacitou 3 GB, remienok 143 - 206 mm
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PP594l2 Produktové číslo:  1RFM.001.08 Stránky výrobcu
TomTom GPS hodinky Runner 2 Cardio + Music (L), čierne/antracit 216,41 € Rozbalené

TomTom GPS hodinky Runner 2 Cardio + Music (L), čierne/antracit

TomTom GPS hodinky Runner 2 Cardio + Music (L), čierne/antracit je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Inteligentné hodinky značky TomTom Runner 2 Cardio + Music pomôžu začínajúcim bežcom zlepšiť ich výkonnosť. Stačí ich nasadiť na zápästie a nechať pracovať pokročilé senzory. Dostanete dokonalý prehľad o rýchlosti, tempe, vzdialenosti, ale aj o počte spálených kalórií.

Kľúčové vlastnosti

  • Sledovanie aktivity 24/7
  • Vhodné pre viacero športov - beh, bicykel, plávanie, posilňovňa a bežecký pás
  • Pretekový a intervalový režim
  • Hudobné úložisko s kapacitou 3 GB
  • Integrovaný senzor tepovej frekvencie a presná GPS
  • Upozornenie pomocou vibrácie, pípnutia alebo zvukovej odozvy
  • Bezdrôtová synchronizácia
  • Automatické sledovanie spánku
  • Veľkosť L je vhodná na veľkosť zápästia 143 - 206 mm

Bežecké hodinky vás budú trénovať

TomTom Runner 2 Cardio + Music sú ideálne hodinky aj na celodenné nosenie. Vďaka mimoriadne pohodlnému remienku s tenkým profilom o nich nebudete vôbec vedieť. Pokojne vám zmerajú aj dĺžku spánku, ktorá je pre následné športové výkony pomerne dôležitá.

Pri zlepšovaní bežeckej kondície neexistuje väčšia odmena ako prekonanie predchádzajúcich, pomalších časov. Tieto hodinky majú špeciálny Pretekový režim, v ktorom si vyberiete predchádzajúci výkon a vrhnete sa do virtuálneho preteku so svojím tieňom. Určite vyskúšajte aj intervalový tréning so striedaním rýchlych úsekov s medzičasom na odpočinok.

Používanie hodiniek vás bude baviť. Počas všetkých aktivít jediným pohľadom okamžite zistíte dôležité informácie. Maximálne pohodlie má na svedomí bezdrôtová synchronizácia s aplikáciou vo vašom telefóne alebo tablete. Odpadá otravné pripájanie káblom a sťahovanie záznamov.

Maximalizujte výkonnosť

Hodinky TomTom Runner 2 Cardio + Music majú vo svojej výbave aj integrovaný monitor srdcového tepu. Meranie prebieha priamo na zápästí, takže nie je nutné mať nepohodlný hrudný pás. Správna tepová frekvencia je kľúčom na zlepšovanie vytrvalosti, ale aj na spaľovanie tukov. Trénujte v 5 rôznych zónach a čoskoro dosiahnete svoje vysnívané výsledky.

S hudbou v ušiach vám to pobeží samo

Behanie okrem fyzickej únavy prináša aj psychickú úľavu, ktorú si ešte vylepšíte počúvaním obľúbených pesničiek, ale žiadny špeciálny MP3 prehrávač rozhodne nebudete potrebovať. Hodinky TomTom Runner 2 Cardio + Music majú integrované úložisko s kapacitou 3 GB, takže bez problémov pojmú aj niekoľko stoviek pesničiek. Na ich počúvanie budete potrebovať bezdrôtové slúchadlá s technológiou bluetooth.

Bezchybné vyhotovenie

Hodinky TomTom Runner 2 Cardio + Music sú vodotesné do 5 ATM (vhodné aj na plávanie, max. hĺbka 1 m) a pripravené vyraziť s vami do akéhokoľvek počasia. Displej je mimoriadne odolný voči poškriabaniu, dostatočne veľký a zachováva si dobrú čitateľnosť aj na priamom slnku.

Hodinky disponujú rozhraním kompletne v češtine, je však nutná softvérová aktualizácia hodiniek - stačí pripojiť k počítaču s nainštalovaným softvérom a pripojením na internet.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Funkcie

Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je potřeba mít u sebe mobil pro plnohodnotný záznam trasy, nebo se mi všechny detaily zobrazí na PC po pozdější synchronizaci PC s hodinkami? Mám na mysli hlavně grafickou stopu trasy, kterou jsem absolvoval. Díky Honza

Včera jsem dostala k narozeninám tyto vytoužené hodinky TomTom GPS hodinky Runner 2 Cardio + Music (S), chtěla jsem to i kvůli hudbě, ať nemusím tahat telefon. Bohužel mi přiložená sluchátka vůbec nedrží....Je možné vyměnit za jiné prosím? Předem moc děkuji za informaci. Irena

Dobrý den, jsou tyto hodinky kompatibilní s telefonem Samsung Galaxy S3 Neo? Děkuji za odpověď! Kicková

Chci se zeptat na funkci muzika. Jak funguje přenos zvuku? Přímo z hodinek ven vestavěným mikrofonem nebo pomocí sluchátek nebo je možné přenášet hudbu pomocí bluetooth?

, chcem sa opýtať na hodinky TomTom GPS hodinky Runner 2 Cardio + Music (L), čierne/antracit. Píšete tam že meria rýchlosť respektivne ukazuje chcem sa spýtať či to ukazuje v Km/h ? Alebo v akých jednotkách pripadne či sa to dá zmeniť na Km/h v nastaveniach.

Jaká je výdrž hodinek, pokud nebudu mít zapnuté funkce jako třeba při běhání? To je budu muset každých 11 hodin nabíjet, i když je budu třeba týden používat jen, abych věděl, kolik je hodin?

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií