Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_Xiaomi_CZ_Tablety_ucho

TomTom Spark 3 Cardio + Music (S) čierny

Zobraziť katalóg
TomTom Spark 3 Cardio + Music (S) čierny
Športtester - displej 144 × 168, sledovanie aktivity, GPS, integrovaný monitor srdcového tepu, MP3 prehrávač, úložisko pre hudbu 3 GB, režim viacerých športov, skúmanie trasy, vodoodolný, bluetooth, akcelerometer, gyroskop, kompas, remienok 125 - 172 mm
Kód:  PP596i5 Produktové číslo:  1RKM.002.01 Stránky výrobcu
TomTom Spark 3 Cardio + Music (S) čierny Predaj skončil

TomTom Spark 3 Cardio + Music (S) čierny

Nový model športových hodiniek TomTom GPS Runner 3 Cardio + Music s veľkosťou S v čiernej farbe vám ponúka presné meranie vašej GPS polohy, ale tiež aj možnosť prehrávania viac ako 500 skladieb. Práve toľko piesní vo formáte MP3 sa totiž zmestí na hudobné úložisko hodiniek s kapacitou 3 GB.

Zakúpením týchto športových hodiniek s veľkým grafickým displejom s rozlíšením 144 × 168 pixelov získate celý rad ďalších funkcií - medzi nimi napr. údaje o behu v reálnom čase alebo skúmanie trasy. Veľkosť remienka je 125 - 172 mm. Sú určené nielen na beh, ale aj na ďalšie športy.

Hlavné prednosti

  • Údaje o športových aktivitách v reálnom čase
  • Hudobné úložisko s kapacitou 3 GB
  • Zvuková signalizácia
  • Vhodné pre celý rad športov
  • Prepojenie s obľúbenými bežeckými aplikáciami
  • Jednoduché ovládanie a odolnosť
  • Integrovaný monitor srdcového tepu
  • Výdrž pri využití GPS, meraní tepu a hudby až 5 hodín!

Výdrž a komunikácia

Hodinky používajú na prenos dát do PC technológiu bluetooth. Informácie z hodiniek sa prenesú buď do TomTom MySports alebo do niektorej z vašich obľúbených bežeckých aplikácií. Ovládanie hodiniek sa vykonáva veľmi jednoducho, a to pomocou jediného tlačidla.

Vďaka tenkému spracovaniu sú veľmi ľahké. Pri bežnej prevádzke vydržia hodinky na jedno nabitie cca 3 týždne. Ak zapnete GPS, očakávajte výdrž až 11 hodín. Chcete sledovať svoju pozíciu, srdcový tep a k tomu prehrávať hudbu? Počítajte s výdržou až 5 hodín!

Trénujte inteligentne

Pri tréningu môžete vyberať z niekoľkých športových aktivít a režimov. Patria sem napr. beh, jazda na bicykli, plávanie, posilňovňa, voľný štýl alebo bežecký pás. Trénovať môžete intervalovým tréningom, pri ktorom zlepšíte rýchlosť i kondíciu. Alebo zvoľte pretekársky režim a snažte sa prekonať svoje predchádzajúce výkony.

Samozrejme si môžete nastaviť aj svoje denné či týždenné ciele a po ich splnení sa podeliť so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach. Pre dosiahnutie najlepších výkonov sa bude hodiť integrovaný monitor srdcového tepu alebo automatické sledovanie spánku.

Pri akom športe sa vám budú hodiť

  • Bežecký pás - meria srdcový tep, rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie a čas trvania
  • Halová cyklistika - meria srdcový tep, spálené kalórie a čas trvania (kadencia, rýchlosť, tempo a vzdialenosť - prostredníctvom voliteľného snímača kadencie)
  • Beh - meria srdcový tep, rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, čas trvania, poskytuje omrvinkovú navigáciu a predinštalované chodníky
  • Posilňovňa - meria dobu trvania, srdcový tep a spálené kalórie
  • Jazda na bicykli - meria srdcový tep, rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, čas trvania, poskytuje omrvinkovú navigáciu a predinštalované chodníky (kadencia - prostredníctvom voliteľného snímača kadencie)
  • Voľný štýl - meria srdcový tep, rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, čas trvania, poskytuje omrvinkovú navigáciu a predinštalované chodníky
  • Plávanie - meria počet zaplávaných dĺžok bazéna, vzdialenosť, rýchlosť, dobu trvania, spálené kalórie a zábery
 

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Sklíčko
Plastové Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
50 g Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Displej

Sklíčko
Plastové Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
50 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Intervalový tréning Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Prehrávač hudby v hodinkách Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie
11 h (0,46 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Spark 3 Cardio + Music (S) černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Spark 3 Cardio + Music (S) schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Spark 3 Cardio + Music (S) schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom Spark 3 Cardio + Music (S), fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií