AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TomTom GPS hodinky Spark Fitness Music (S), čierna + bluetooth slúchadlá

Zobraziť katalóg
TomTom GPS hodinky Spark Fitness Music (S), čierna + bluetooth slúchadlá
4,0 1 hodnotení
Športtester - sledovanie aktivity, meria čas, tempo, vzdialenosť a spálené kalórie, automatické sledovanie spánku, režim beh, bicykel, plávanie, posilňovňa a bežecký pás, vodotesné (5ATM), hudobné úložisko s kapacitou 3 GB, športové slúchadlá TomTom s rozhraním bluetooth, remienok 121 -175 mm
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  PP598a5 Produktové číslo:  1REM.003.05 Stránky výrobcu
TomTom GPS hodinky Spark Fitness Music (S), čierna + bluetooth slúchadlá 147,28 € Zánovné

TomTom GPS hodinky Spark Fitness Music (S), čierna + bluetooth slúchadlá

TomTom GPS hodinky Spark Fitness Music (S), čierna + bluetooth slúchadlá je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Inteligentné hodinky značky TomTom Spark Fitness Music skvele pomôžu merať a následne zlepšiť váš športový život. Stačí ich nasadiť na zápästie a nechať pracovať pokročilé senzory. Dostanete tak dokonalý prehľad o krokoch, aktívne strávenom čase a o spálených kalóriách.

Kľúčové vlastnosti

  • 3 GB úložisko pre hudbu
  • Sledovanie aktivity 24/7
  • Režim pre viac športov - beh, bicykel, plávanie, posilňovňa a bežecký pás
  • Presná GPS
  • Upozornenie pomocou vibrácie alebo pípnutia
  • Bezdrôtová synchronizácia
  • Automatické sledovanie spánku
  • Veľkosť S je vhodná pre veľkosť zápästia 121 - 175 mm

Nájdite svoj rytmus

Od základného modelu sa líši hudobným úložiskom s kapacitou 3 GB. Nemusíte tak so sebou nosiť mobilný telefón a aj napriek tomu budete mať pri sebe viac ako 500 hudobných skladieb. Už od výrobcu budete mať predohrávaný mix Running Trax od Ministry of Sound. V kombinácii s bluetooth slúchadlami (nutné dokúpiť) zažijete mimoriadny športový a hudobný výkon súčasne.

Správne hodinky pre začínajúcich športovcov

TomTom Spark Fitness Music sú ideálne hodinky na celodenné nosenie. Vďaka mimoriadne pohodlnému remienku s tenkým profilom nebudete vôbec vedieť. Aj preto vám pokojne zmerajú aj dĺžku spánku, ktorá je pre následné športové výkony pomerne dôležitá.

Hodinky vás bude baviť používať. Počas všetkých aktivít totiž jediným pohľadom okamžite zistíte všetky dôležité informácie. Maximálne pohodlie má na svedomí tiež bezdrôtová synchronizácia s aplikáciou vo vašom telefóne alebo tablete. Odpadá tak otravné pripájanie káblom a preťahovaní záznamov.

Bezchybné vyhotovenie

Hodinky TomTom Spark Fitness Music sú vodotesné do 5 ATM (vhodné aj pre plávanie, max. Hĺbka 1 m) a pripravené vyraziť s vami do akéhokoľvek počasia. Displej je mimoriadne odolný proti poškriabaniu, dostatočne veľký a zachováva si dobrú čitateľnosť aj na priamom slnku.

Hodinky disponujú rozhraním kompletne v češtine, avšak je nutná softvérová aktualizácia hodiniek - stačí pripojiť k počítaču s nainštalovaným softvérom a pripojením na internet.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií