Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TomTom GPS hodinky Spark Fitness (S), fialová

Zobraziť katalóg
TomTom GPS hodinky Spark Fitness (S), fialová
Športtester - sledovanie aktivity, meria čas, tempo, vzdialenosť a spálené kalórie, automatické sledovanie spánku, režim beh, bicykel, plávanie, posilňovňa a bežecký pás, vodotesné (5 ATM), remienok 121 - 175 mm
Kód:  PP596e2 Produktové číslo:  1RE0.002.05 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TomTom GPS hodinky Spark Fitness (S), fialová Predaj skončil

TomTom GPS hodinky Spark Fitness (S), fialová

Inteligentné hodinky značky TomTom Spark Fitness skvele pomôžu merať a následne zlepšiť váš športový život. Stačí ich nasadiť na zápästie a nechať pracovať pokročilé senzory. Dostanete tak dokonalý prehľad o krokoch, aktívne strávenom čase a o spálených kalóriách.

Kľúčové vlastnosti

  • Sledovanie aktivity 24/7
  • Režim na viacero športov - beh, bicykel, plávanie, posilňovňa a bežecký pás
  • Presná GPS
  • Upozornenie pomocou vibrácie alebo pípnutia
  • Bezdrôtová synchronizácia
  • Automatické sledovanie spánku
  • Veľkosť S je vhodná pre veľkosť zápästia 121 - 175 mm

Správne hodinky pre začínajúcich športovcov

TomTom Spark Fitness sú ideálne hodinky na celodenné nosenie. Vďaka mimoriadne pohodlnému remienku s tenkým profilom o nich ani nebudete vedieť. Aj preto vám pokojne zmerajú dĺžku spánku, ktorá je pre následné športové výkony pomerne dôležitá.

Používanie hodiniek vás bude baviť. Počas všetkých aktivít totiž jediným pohľadom okamžite zistíte všetky dôležité informácie. Maximálne pohodlie má na svedomí aj bezdrôtová synchronizácia s aplikáciou vo vašom telefóne alebo tablete. Odpadá tak otravné pripájanie káblom a sťahovanie záznamov.

Bezchybné vyhotovenie

Hodinky TomTom Spark Fitness sú vodotesné do 5 ATM (vhodné aj na plávanie, max. hĺbka 1 m) a pripravené vyraziť s vami do akéhokoľvek počasia. Displej je mimoriadne odolný proti poškriabaniu, dostatočne veľký a zachováva si dobrú čitateľnosť aj na priamom slnku.

Hodinky disponujú rozhraním kompletne v češtine, je však nutná softvérová aktualizácia hodiniek - stačí pripojiť k počítaču s nainštalovaným softvérom a pripojením na internet.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi Spark Fitness, Spark 3 a Runner 3? mám na mysli hlavně funkce, dala jsem si porovnánmí a nic zásadního jsem neobjevila. Chci hodinky s GPS, se kterými mohu i plavat, toť vše. (případně jsem nenašla, ke kterému typu je možné měřit HR).

Dobrý den, lze s těmito hodinky skočit do vody a poté nějakou dobu plavat?

Diskusia a poradňa k TomTom GPS hodinky Spark Fitness (S), fialová
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Spark Fitness (S), fialová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Funken Fitness (S), lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Funken Fitness (S), lila. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sport karóra TomTom Spark Fitness (S), lila.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií