AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Remienok TomTom Belt Touch Fitness Tracker indigo L

Zobraziť katalóg
Remienok TomTom Belt Touch Fitness Tracker indigo L
Remienok na hodinky – špeciálne navrhnutý pre fitness náramok TomTom Touch
Kód:  PP597p Produktové číslo:  9UAT.001.00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Remienok TomTom Belt Touch Fitness Tracker indigo L Predaj skončil

Remienok TomTom Belt Touch Fitness Tracker indigo L

Aj v športe je tu a tam šmrnc potrebný! Obrazu svojmu môžete teraz prispôsobiť aj váš preslávený merač aktivity TomTom Touch Fitness Tracker, a to konkrétne zmenou jeho remienka. Vyberte si podľa vlastného vkusu farbu, ktorá sa vám hodí k ostatným športovým potrebám, alebo ktorú máte jednoducho radi. Ak je vaším favoritom červená, farba evokujúca mrštnosť a akčnosť, ktorá dokáže na prvý pohľad upútať pozornosť, potom ste na správnej adrese. Nemenej dôležité sú pochopiteľne aj ostatné vlastnosti, na ktorých si TomTom dal záležať: náramok poteší výbornou flexibilitou voči vášmu zápästiu, odoláva vode a v neposlednom rade sa veľmi ľahko udržuje.

Čím oslní?

  • Farba podľa vašich aktuálnych preferencií alebo vkusu
  • Komfort - výborné materiály, presne padnúci tvar
  • Jednoduché čistenie aj údržba
  • Vodoodolnosť, chemické zloženie schopné odolať aj potu

Tiež to poznáte?

Kúpili ste si napríklad krásne nové topánky, ale ouha, váš merač aktivity s nimi jednoducho nechce ladiť. Nie je potrebné kupovať si celý nový - stačí len vymeniť remienok za náhradný! Jedná sa o kvalitný výrobok pre opakované používanie aj za sťažených športových podmienok, takže sa investícia rozhodne oplatí.

Pre pohodlie aj pri športe

Okrem novej farby, ktorá určite prispeje k vášmu lepšiemu pocitu, si užijete pohodlie po všetkých stránkach. Vďaka precíznym náramkom od spoločnosti TomTom vás nebude na ruke nič tlačiť, ba naopak, náramok sa dokonale prispôsobí tvaru vášho zápästia.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Remienok TomTom Belt Touch Fitness Tracker indigo L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Belt Touch Fitness Tracker indigo L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Belt Touch Fitness Tracker Indigo L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Belt Touch Fitness Tracker Indigo L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom Touch Fitness Tracker szíj (L), indigó.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií