Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TomTom Runner2 Cardio (L), modrá

Zobraziť katalóg
TomTom Runner2 Cardio (L), modrá
4,3 10 hodnotení
Športtester s integrovaným monitorom srdcového tepu, sledovanie aktivity, meria čas, tempo, vzdialenosť a spálené kalórie, automatické sledovanie spánku, režim beh, bicykel, plávanie, posilňovňa a bežecký pás, vodotesné (5ATM), remienok 143-206mm
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  PP594c Produktové číslo:  1RF0.001.01 Stránky výrobcu
TomTom Runner2 Cardio (L), modrá 163,45 € Zánovné

TomTom Runner2 Cardio (L), modrá

TomTom Runner2 Cardio (L), modrá je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Chytré hodinky značky TomTom Runner 2 skvele dopomôže skúseným bežcom zlepšiť ich výkonnosť. Stačí ich nasadiť na zápästie a nechať pracovať pokročilé senzory. Dostanete tak dokonalý prehled o tepovej frekvencii, rýchlosti, tempe, vzdialenosti, ale aj o počte spálených kalóriách.

Kľúčové vlastnosti

  • Sledovanie aktivity 24/7
  • Vhodné pre viac športov - beh, bicykel, plávanie, posilňovňa a bežecký pás
  • Závodné a intervalový režim
  • Integrovaný senzor tepovej frekvencie a presná GPS
  • Upozornenie pomocou vibrácie alebo pípnutie
  • Bezdrôtová synchronizácia
  • Automatické sledovanie spánku
  • Veľkosť L je vhodná pre veľkosť zápästia 143-206 mm

Bežecké hodinky vás budú trénovať

TomTom Runner 2 sú ideálne hodinky aj pre celodenné nosenie. Vďaka mimoriadne pohodlnému pásku s tenkým profilom totiž o nich nebudete vôbec vedieť. Aj preto vám pokojne zmerajú aj dĺžku spánku, ktorá je pre následné športové výkony pomerne dôležitá.

Pri zlepšovaní bežecké kondície neexistuje väčšia odmena, než prekonanie skorších pomalších časov. Tieto hodinky majú špeciálny Závodné režim, v ktorom si vyberiete predchádzajúci výkon a vrhnete sa do virtuálneho závodu so svojím tieňom. Určite tiež vyskúšajte intervalový tréning sa striedaním rýchlych úsekov s medzičasom na odpočinok.

Hodinky vás bude baviť používať. Počas všetkých aktivít totiž jediným pohledom okamžite zistíte všetky dôležité informácie. Maximálne pohodlie má na svedomí tiež bezdrôtová synchronizácia s aplikáciou vo vašom telefóne alebo tablete. Odpadá tak otravné pripájania káblom a preťahovaní záznamov.

Maximalizujte výkonnosť

Hodinky TomTom Runner 2 Cardio majú vo svojej výbave tiež integrovaný monitor srdcového tepu. Meranie prebieha priamo na zápästie, takže nie je nutné mať nepohodlný hrudný pás. Správna tepová frekvencia je kľúčom pre zlepšovanie vytrvalosti, ale aj k spaľovaniu tukov. Trénujte v 5 rôznych zónach a čoskoro dosiahnete svojich vysnívaných výsledkov.

Bezchybné prevedenie

Hodinky TomTom Runner 2 sú vodotesné do 5 ATM (vhodné aj pre plávanie, max. Hĺbka 1 m) a pripravené vyraziť s vami do akéhokoľvek počasia. Displej je mimoriadne odolný proti poškriabaniu, dostatočne veľký a zachováva si dobrú čitateľnosť aj na priamom slnku.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím,má to menu v CZ?

Dobrý den, je do těchto hodinek možné nahrát hudbu a tu si potom pouštět z hodinek na BT sluchátkách?

Zatím sem nepřišel na funkci sledování spánku. Dokáže mi tu někdo poradit ?

Dobry den je na zapesti 19 az 20 cm velikost L dostacujici neni to tiptop.Diky za odpoved

Dobry den, prosim o informaci zda mate vic velikosti / barev. V popisu totiz vidim (L), je to mirne zavadejici. Dekuji

Prosím jaka je výdrž baterie

Dobrý den, jak je to s vodou a vodotěsností? Ve vlastnostech mate uvedeno 50m s v popisu 1m? Děkuji

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií