AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Trakker – Kreslo Levelite Transformer Chair

Zobraziť katalóg
Trakker – Kreslo Levelite Transformer Chair
Rybárske kreslo – bezkonkurenčná úroveň pohodlia a elegantné dizajnové prvky vrátane unikátneho patentovaného mechanizmu nôh, ktorý môžete nájsť v celej rade Levelite, možné používať aj ako sedadlo na ležadlo
Kód:  JVR055942 Produktové číslo:  5060236148896

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trakker – Kreslo Levelite Transformer Chair Predaj skončil

Trakker – Kreslo Levelite Transformer Chair

Chcete rybárske kreslo ako žiadne iné? Tento kúsok vás prekvapí napríklad patentovaným systémom nastaviteľných nôh so širokými pätkami pre perfektnú stabilitu. Zaujme svojím pohodlným čalúnením a ohromí svojou nízkou váhou a praktickosťou. K stanu, na chate alebo na ryby už nebudete chcieť iné.

Kľúčové vlastnosti

  • Skladacie a extra ľahké
  • Sklopné zadné nohy pre umiestnenie na ležadlo
  • Ľahko výškovo nastaviteľné predné nohy
  • Široké podložky pre perfektnú stabilitu
  • Ergonomické čalúnenie
  • Vysoká opierka na oporu hlavy
  • Klipy na upevnenie pri prenose
  • Hliníkový rám

Ťažko nájdete podobné

Kreslo Levelite Transform Chair od prvotriednej značky športového a outdoorového vybavenia Trakker disponuje plne sklopnými zadnými nohami. Tento systém je určený pre ľahké položenie cez ležadlo. Taktiež ponúka patentovaný systém nastavenia výšky predných nôh. Stlačením jediného tlačidla teleskopickú nohu spustíte a uvoľnením ju znovu zafixujete. Obe sú zakončené širokými pätkami na guľovom kĺbe a dokonale sa prispôsobia každej nerovnosti terénu. Vďaka hliníkovému rámu váži kreslo len málo cez štyri kilogramy, čo z neho pri svojich možnostiach robí ojedinelý výrobok.

Uspokojí aj náročných

Ak ste nároční, ani potom vás Levelite Transform Chair nesklame. Môže sa pochváliť vysokým a širokým operadlom, ktoré tvorí pevnú oporu pre hlavu aj plecia. Naviac je ako opierka, tak aj sedák veľmi dobre ergonomicky vytvarovaný a čalúnený, čo zaručuje maximálne pohodlné sedenie. V prípade potreby je možné kreslo rýchlo zložiť a navyše ho môžete zaistiť proti nechcenému otvoreniu pripevnenými klipmi.

Parametre a špecifikácie

  • Hmotnosť: 4,1 kg
  • Rozmery (zložené): 73 × 52 cm
  • Rozmery (rozložené): 83 × 52 cm
  • Materiál rámu: Hliník

Parametre a špecifikácia

Typ
Stolička Hotovo!

Typ

Typ
Stolička Hotovo!
Poznámka:
» Všetky rybárske stoličky
» Všetky Rybárske potreby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trakker - Křeslo Levelite Transformer Chair. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trakker - Levelite Transformer Chair Szék.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií