PET PET

Trakker – Ležadlo Levelite Bed

Zobraziť katalóg
Trakker – Ležadlo Levelite Bed
Rybárske lehátko – veľmi ľahké a úplne rovné, unikátna nová konštrukcia využíva dvojité vyklápanie jednotlivých častí, čím odpadá nutnosť použitia zastaraných nastavovacích skrutiek, luxusný hrubý fleecový matrac, hmotnosť: 9.6kg, rozmery: 214×88cm
Kód:  JVR055939 Produktové číslo:  5060236144805
Trakker – Ležadlo Levelite Bed Predaj skončil

Trakker – Ležadlo Levelite Bed

Pre všetkých nadšencov rybárčenia, ktorí uprednostňujú komfort bez kompromisov, ponúkame ležadlo Levelite Bed od značky Trakker. Je favoritom rybárov, ktorí preferujú inovatívnu konštrukciu, vďaka ktorej už nemusia používať zastaranú techniku ??pomocou nastavovacích skrutiek. Nová konštrukcia využíva moderné dvojité vyklápanie jednotlivých častí a vy si tak užijete skutočne príjemný a pohodlný spánok.

Kľúčové vlastnosti

  • Silné nohy a rám
  • Inovatívna konštrukcia
  • Jednoduché postavenie
  • Unikátny mechanizmus nôh
  • Hrubý tvarovaný matrac
  • Rotačný široké pätky nôh

Komfort bez kompromisov

Veľmi ľahké a úplne rovné ležadlo disponuje pevným a kvalitným rámom z ocele. Prednosťou je unikátna konštrukcia, ktorá využíva moderné dvojité vyklápanie jednotlivých častí, čím úplne odpadá nutnosť použiť nastavovacie skrutky, ktoré by aretovali výšku hlavy pri spaní. Novinkou je aj hrubý fleecový matrac, ktorý zaručuje príjemný a pohodlný spánok. Nechýba ani nastavovanie výšky nôh do správnej polohy jednoduchým stlačením tlačidla. Ležadlo jednoducho a pohodlne postavíte aj zbalíte a je rozmerovo nenáročné na akýkoľvek transport, lebo z neho netrčia žiadne zbytočné súčiastky, ktoré by mohli prekážať pri prenose. Tento luxusný kúsok by mal mať vo výbave každý správny rybár.

Doplňujúce informácie:

Hmotnosť:
9,6 kg

Rozmery:
214 × 88 cm (rozbalené)
76 × 88 cm (zbalené)

Výška:
33 cm

Max. výška:
42 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trakker - Lehátko Levelite Bed.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií