AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TravelBlue TB036 - černy

Zobraziť katalóg
TravelBlue TB036 - černy
5 2 hodnotení
TSA zámok na kufor – TSA kódový na zips batožiny - umožňuje letiskovým kontrolórom, ktorí majú špeciálny MASTER kľúč, vašu batožinu v prípade nejasností otvoriť a zase uzavrieť bez toho, aby zámok zničili.
Kód:  SPTbd0639 Produktové číslo:  5018404000361

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TravelBlue TB036 - černy Predaj skončil

TravelBlue TB036 - černy

Zámok s kódovým uzamknutím pre cestovnú batožinu môžete použiť napríklad medzi dvojicu dvojcestných zipsov s karabínkami. K zabezpečeniu vášho kufra vám bude stačiť nastaviť trojcifernú kombináciu a s jeho pomocou výrazne znížite záujem zlodejov o vašu batožinu.  Zároveň je zámok opatrený systémom TSA vyvinutým pre vyššiu bezpečnosť leteckej prevádzky.

Kľúčové vlastnosti zámku TravelBlue TB036

  • Kvalitné vyhotovenie v čiernej farbe
  • Kódové uzamykanie
  • Trojciferný nastaviteľný kód
  • Systém TSA

Čo je TSA?

Zámok TravelBlue TB036 je kompatibilný so systémom TSA (Transportation Security Administration). Ten bol zavedený kvôli zvýšeniu bezpečnosti pri leteckej preprave a v niektorých krajinách umožňuje letiskovým kontrolórom v prípade nejasností vašu batožina otvoriť a skontrolovať ručne. V prípade, že máte klasický zámok, môže byť poškodený alebo aj zničený (klasicky přeštípnutím). Zámky so systémom TSA disponujú kľúčovou dierkou pre "Master" kľúč, ktorý ich dokáže všetky odomknúť. Tento kľúč nie je dodávaný koncovým zákazníkom a k dispozícii ho majú iba zástupcovia TSA. S touto kontrolou sa môžete stretnúť napríklad v USA, Veľkej Británii, Japonsku, Holandsku alebo a na Novom Zélande.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Konštrukcia

Farba
Čierna Hotovo!
Poznámka:
» Všetky zámky na kufor

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TravelBlue TB036 - černá.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií