AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Trimm ICELADY W rose/lagoon, veľkosť S

Zobraziť katalóg
Trimm ICELADY W rose/lagoon, veľkosť S
Motorkárska bunda dámska, 100 % PES Microtwill, 100 % PES, Triguard 2 L membrána
Kód:  SPT2625 Produktové číslo:  8595225493390 Stránky výrobcu
Trimm ICELADY W rose/lagoon, veľkosť S Predaj skončil

Trimm ICELADY W rose/lagoon, veľkosť S

Pre nadchádzajúce zimné mesiace sa nezaobídete bez poctivej a kvalitnej lyžiarskej bundy. Táto bunda od firmy Trimm vás prekvapí svojím jednoduchým a zároveň elegantným dizajnom. Jej výhodou je zabudované vrecko na skipas, audio príslušenstvo a ďalšie dve vrecká na mobil a okuliare. Oceníte tiež odopínaciu, 3D regulovateľnú kapucňu. Pre vaše pohodlie je bunda Trimm ICELADY vybavená vnútornými manžetami na rukávoch a otvorom na palec. Bunda disponuje ešte ďalšími funkčnými detailami ako napríklad lepenými švami a odopínajúcim snežným pásom.

Kľúčové vlastnosti

  • Optimálna priedušnosť 5 000 g/m2/24 h
  • Vodný stĺpec v hodnote 10 000 mm
  • Kvalitný materiál 100 % PES Microtwill
  • Trendy farba Rose/Lagoon

Správny pomer kvality a ceny

Spoločnosť Trimm je vyhláseným výrobcom outdoorových produktov a zakladá si na vyváženom pomere kvality a ceny svojich výrobkov. Dámska bunda Trimm ICELADY je vyrobená pomocou kvalitného materiálu s použitím najmodernejších technológií. V kombinácii s najnovšími módnymi trendami sa zrodila táto výnimočná dámska lyžiarska bunda.

Bunda pre všetky príležitosti

Táto dámska bunda je vhodná pre všetky ženy vyznávajúce aktívny životný štýl. Hodí sa na výstupy do hôr, výlety po krajine či do lesa, alebo na prosté vychádzky do prírody. Jej kvality oceníte však najmä na lyžiarskych svahoch, kde vás zahreje a zároveň poskytne bezpečnú úschovu vašej osobnej elektronike. Dámska bunda Trimm ICELADY je vhodná pre všetky typy ženských postáv.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Trimm ICELADY W rose/lagoon, veľkosť S
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trimm Icelady W Rose/lagoon velikost S.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií