Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Umbro Filippa W, veľkosť 42

Zobraziť katalóg
Umbro Filippa W, veľkosť 42
Nohavice dámske
Kód:  SPT6186APD Produktové číslo:  6410741749559
Umbro Filippa W, veľkosť 42 Predaj skončil

Umbro Filippa W, veľkosť 42

Dámske značkové nohavice Umbro Filippa W, ktoré sa vám budú skvele nosiť. Nohavice sú určené predovšetkým na všetky typy športových aktivít, ako je fitness tréning, jazda na bicykli alebo beh. Avšak sú veľmi pohodlné aj na každodenné nosenie.

Jednoduché nosenie zaisťuje elastická guma v páse doplnená šnúrkou na stiahnutie. V zadnej časti nohavíc nájdete malú vrecko na zips, do ktorého môžete uložiť menšie drobnosti.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie a veľkosť

Určenie
Dámske Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Umbro Filippa W, veľkosť 42 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Umbro Filippa W velikost 42.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií