PET AD homeoffice

Umbro Holdall black

Zobraziť katalóg
Umbro Holdall black
5 2 hodnotení
Športová taška ; objem: 65 l; na nosenie cez plece
Kód:  UMB001 Produktové číslo:  5054005157509

Umbro Holdall black

Štýlová športová taška Umbro Holdall v čiernom prevedení so žltými nápismi sa stane vaším nepostrádateľným spoločníkom pri cestách na tréning. Poskytuje dostatok priestoru s objemom 65 litrov ako pre športové potreby, tak aj rôzne osobné veci. Priestor je rozdelený medzi velkú hlavnú kapsu a dve menšie kapsy na bokoch. Všetky vrecká sú opatrené pevným zipsom. Celé dno je potiahnuté špeciálnou nepremokavou membránou. Prenášanie zabezpečuje ramenný popruh. Vďaka menším popruhom je možné tašku vziať aj do ruky. Samozrejmosťou sú kvalitné materiály, ktoré sľubujú vysokú odolnosť voči oderu.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľké centrálne vrecko
  • Dve malé bočné vrecká
  • Dno potiahnuté nepremokavou membránou
  • Popruhy do ruky a cez rameno
  • Objem 65 litrov
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím o zveřejnění rozměrů dané tašky.děkuji

Diskusia a poradňa k Umbro Holdall black
Príslušenstvo pre Umbro Holdall black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Umbro Holdall black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Umbro holdall schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Umbro holdall schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Umbro holdall fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií