Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Umbro SPECIALI PRO ENGLAND HG Red/White, veľkosť 46 EU/300 mm

Zobraziť katalóg
Umbro SPECIALI PRO ENGLAND HG Red/White, veľkosť 46 EU/300 mm
5 1 hodnotení
Kopačky na tvrdý prírodný (HG) povrch, materiál: klokania koža
Kód:  SPT6101 Produktové číslo:  5052204030852
Umbro SPECIALI PRO ENGLAND HG Red/White, veľkosť 46 EU/300 mm Predaj skončil

Umbro SPECIALI PRO ENGLAND HG Red/White, veľkosť 46 EU/300 mm

Každý správny futbalista, či už ide o profesionála, či amatérskeho hráča, potrebuje kvalitné kopačky. Futbal je hlavne o práci nôh a bez poriadnej obuvi sa nezaobíde. Svetoznáma spoločnosť Umbro predstavuje novú edíciu Pro England, ktorá je určená ako pre profesionálov, tak aj pre začínajúcich hráčov. Disponuje množstvom moderných technológií, ktoré vám spríjemnia herný zážitok a zlepšia vašu hru.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené z klokanej kože
  • A Frame technológia pre stabilitu a komfort
  • Vystužený opätok
  • Vyššia päta vrátane pútka
  • Suchý zips na priehlavku pre väčšiu kontrolu lopty
  • Pevné prešitie špičky
  • FAST FLEX technológia v podrážke
  • Mäkčená výstelka

Premyslené do každého detailu

Tieto kopačky sú lisované z kvalitnej klokanej kože a zabezpečia vám perfektné pohodlie a skvelé kopy. Sú vybavené A Frame technológiou, ktorá umožňuje dokonalé obopnutie okolo nohy a zabezpečí perfektnú stabilitu a komfort. Určite oceníte detailne spracovaný jazyk, ktorý prekrýva šnurovanie, vďaka tomu vytvára väčšiu plochu na kontakt s loptou. Vďaka bohato prešitej špičke už kopačkám neprekáža vlhkosť ani voda. Koža tak zostáva rovnako tvarovaná bez akýchkoľvek známok rozšírenia. Podrážka je vybavená Flex technológiou, ktorá jej zabezpečuje stálu pružnosť a rýchlu ohybnosť.

Poznámka:
» Všetky lisovky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Umbro SPECIALI PRO ENGLAND HG Red/White, veľkosť 46 EU/300 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Umbro SPECIALI PRO ENGLAND HG Red/White, vel. 46 EU / 300 mm.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií