PET AD homeoffice

USN Casein Protein – vanilka

Zobraziť katalóg
USN Casein Protein – vanilka
5 1 hodnotení
Proteín – 908g, Proteín je pomaly stráviteľný vysoko čistý micelárny kazeín, ktorý funguje najmä cez noc.
Kód:  PRA013
USN Casein Protein – vanilka Predaj skončil

USN Casein Protein – vanilka

Pomaly stráviteľný a vysoko čistý micelárny kazeín vášmu telu dodá potrebné bielkoviny, ktoré sú základom pre rast svalovej hmoty. Zmes funguje najmä cez noc, preto je vhodný na použitie pred spaním. Vysokej vstrebateľnosti a absorbcii bielkovín pomáha patentovaná zmes enzýmu Aminogen. 

Proteín je primárne navrhnutý pre zabezpečenie pozvoľného a vyrovnaného prísunu a uvoľňovanie aminokyselín pre ich maximálnu využiteľnosť. Na rozdiel od srvátkových bielkovín Whey Protein, ktoré telo vstrebáva a spracováva pomerne rýchlo, je micelárny kazeín oveľa pomalšie vstrebateľný, uvoľňujúca sa forma bielkoviny je mliečneho pôvodu. 

Jedna porcia, teda asi 30 g zmesi, obsahuje 26,5 g bielkovín a iba 1,9 g sacharidov. Pri konzumácii pridajte dve odmerky (30 g) do 250 ml poriadne zamiešajte po dobu 30 s. Užívajte jednu dávku pred spaním.


Parametre a špecifikácie:

Príchuť:
Vanilka

Zloženie:
Mliečny bielkovinový koncentrát (92 % micelárny kazeín), zahusťovadlá (guma guar, xantánová guma), chlorid sodný, sladidlá (sukralóza, acesulfam-K), aróma, Aminogen ® (patentované proteázy pochádzajúce od Aspergillus niger a Aspergillus oryzae)

Odporúčané dávkovanie:
Pridajte 2 odmerky (30 g) do 250 ml studenej vody. Rozmiešajte ručne v šejkri po dobu približne 30 sekúnd. Užívajte 1 dávku pred spaním

Upozornenie:
Neprekračujte maximálnu odporúčanú dennú dávku. Prípravok neslúži ako náhrada za pestrú dennú stravu. Prípravok neslúži na prevenciu ani liečbu chorôb či zranení a nemal by byť užívaný miesto liekov. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Po otvorení spotrebujte do 45 dní. Minimálna trvanlivosť do (pozri EXP)/číslo šarže: pozri spodnú časť obalu. Upozornenie pre alergikov: Obsahuje mlieko a výrobky z neho. Môže obsahovať stopové množstvo sóje.

Priemerné výživové hodnoty v 100 g:
Energetická hodnota 1498 kJ/360 kcal, Tuky 1,6 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 1,2 g), Sacharidy 6,4 g (z toho cukry 4,4 g), Vláknina 1,3 g, Bielkoviny 83 g, Soľ 1,1 g, Aminogen ® 333 mg. 

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre USN Casein Protein – vanilka
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si USN Casein Protein - vanilka.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií