Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

USN CLA Pure 1000

Zobraziť katalóg
USN CLA Pure 1000
Spaľovač tukov - 90 tabs, Pomáha udržiavať tuky spaľujúcu výživu tým, že dodáva esenciálne mastné kyseliny, ktoré si telo nedokáže vyrobiť.
Kód:  PRA033 Produktové číslo:  6009644650217

USN CLA Pure 1000

CLA Pure 1000 obsahuje konjugovanú kyselinu linolovú, čo je nenasýtená mastná kyselina. Produkt obsahuje dva aktívne CLA izoméry (c9, t11 a t10, c12). CLA 1000 Ultralean má rovnako antioxidačné účinky.

Odporúčané dávkovanie

Užívajte 1-2 kapsule 2 až 3 × denne s jedlom alebo po ňom.

Dôležité upozornenie

Neprekračujte maximálnu odporúčanú dennú dávku (6 tabliet), užívanie väčšej ako odporúčanej dávky neprinesie lepšie výsledky a môže naopak viesť k nežiaducim účinkom. Prípravok neslúži ako náhrada za pestrú dennú stravu. Skladujte na suchom a chladnom mieste mimo dosahu detí. Prípravok neslúži k prevencii ani liečbe chorôb či zranení a nemal by byť užívaný miesto liekov. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Produkt bez GMO (genetickej modifikácie). Minimálna trvanlivosť do (pozri EXP) / číslo šarže: pozri spodnú časť obalu.

UPOZORNENIE PRE ALERGIKOV: Neobsahuje škrupinové plody, ale je vyrobené v zariadení na ich spracovanie. Môže preto obsahovať stopové množstvo orechov a semien.

Obsah balenia:
90 tablet

Priemerné výživové hodnoty v 100g:
Účinné látky v 1 dávke (2 tablety): olej z požltu farbiarskeho bohatý na CLA 2000mg z toho CLA 1600 mg.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre USN CLA Pure 1000
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si USN CLA Pure 1000.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií