Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

USN HyperBolic MASS čokoláda

Zobraziť katalóg
USN HyperBolic MASS čokoláda
5 1 hodnotení
Gainer – 2kg, Hyperbolic MASS (P17g/S73g) je produkt špeciálne vytvorený pre jedincov s rýchlym metabolizmom, ktorí vyžadujú vysoký prísun energie z kvalitných sacharidov.
Kód:  PRA020 Produktové číslo:  6009698925699
USN HyperBolic MASS čokoláda Predaj skončil

USN HyperBolic MASS čokoláda

Hyperbolic MASS (P17 g/S73 g) je produkt špeciálne vytvorený pre jedincov s rýchlym metabolizmom, ktorí vyžadujú vysoký prísun energie z kvalitných sacharidov. 50 g Anabolic Protein Matrixu v jednej porcii (300 g) obsahuje vysoké množstvo aminokyselín (BCAA – vetvené aminokyseliny, Glutamín). Zložka Hyperbolic Hard-gainer poskytuje celý rad ďalších aminokyselín, navyše obsahuje ß-alanín, HMB, prírodné hormonálne stimulanty (pre optimalizáciu výsledkov), rovnako ako rôzne formy kreatínu s vylepšenou absorpciou.

Produkt obsahuje fosfor, ktorý prispieva k normálnemu energetickému metabolizmu a k normálnej funkcii bunkových membrán, k udržaniu zdravých kostí a k zachovaniu zdravých zubov. Obsiahnutý chróm zase prispieva k normálnemu metabolizmu makroživín a k udržaniu normálnej hladiny glukózy v krvi. Vápnik, ktorý prispieva k normálnej zrážanlivosti krvi, hladkému energetickému metabolizmu, činnosti svalov, nervových prenosov, tráviacich enzýmov, sa okrem toho podieľa aj na procese delenia a špecializácie buniek a je potrebný pre udržanie zdravých kostí a zubov. Neobsahuje žiadne konzervačné látky. 

Zloženie:

4-Stage Glyco-Matrix Carb system [zmes polymérov glukózy, monohydrát dextrózy, fruktóza, kukuričný škrob], 6-Stage Anabolic Protein Matrix [zmes koncentrátu a izolátu čistých srvátkových bielkovín, izolát sójových bielkovín, micelárny kazeín, izolát mliečnych bielkovín], kreatín monohydrát, di-kreatín malát, L-glycín, ryžový škrob, kakaový prášok (len v príchuti ,,Čokoláda"), stabilizátor: celulóza, Taurín, fosforečnan vápenatý, sladidlo: sukralóza, kokosový olej, Avena sativa (10 : 1 extrakt), Zymatech™ Lactazyme zmes (laktázy), L-glutamín, glutamínové peptidy, chlorid sodný, glutamín AKG, HMB, leucín, valín, izoleucín, beta-alanín, EPA (eikosapentaenová kyselina) prášok, kyselina askorbová, alfa-tokoferol acetát, niacín, uhličitan vápenatý, pyridoxín-5-fosfát, riboflavín, tiamín mononitrát, biotín, retinol, kyselina listová, cholekalciferol, extrakt z červenej repy, chróm polynikotinát, kyanokobalamín, farbivá (len v príchuti ,,Jahoda"): E124 – môže nepriaznivo ovplyvniť činnosť a pozornosť detí. 

Odporúčané dávkovanie

Užívajte 2 – 3-krát denne. Spočiatku pridajte 3 odmerky produktu do 375 – 450 ml studenej vody či plnotučného mlieka, rozmiešajte v mixéri alebo v šejkri po dobu 30 sekúnd a pred požitím nechajte asi minútu odstáť. Po týždni užívania porciu zdvojnásobte – zmiešajte 6 odmeriek produktu so 750 – 900 ml vody/mlieka. 

Dôležité upozornenie

  1. Neprekračujte maximálnu odporúčanú dennú dávku. Prípravok neslúži ako náhrada za pestrú dennú stravu. Prípravok neslúži k prevencii ani k liečbe chorôb či zranení a nemal by byť užívaný namiesto liekov. Po otvorení spotrebujte do 30 dní. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Minimálna trvanlivosť do (pozri EXP)/číslo šarže: pozri spodnú časť obalu. 

UPOZORNENIE PRE ALERGIKOV: Obsahuje mlieko, laktózu, sójové a vaječné bielkoviny; môže obsahovať stopové množstvo stromových orechov. 

Príchuť:
Čokoláda

Hmotnosť:
2 kg

Priemerné výživové hodnoty v 100 g:
Energetická hodnota: 1 732 kJ/412 kcal, Tuky: 7,6 g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,8 g), Sacharidy: 67,3 g (z toho cukry: 16,7 g), Vláknina: 0,9 g, Bielkoviny: 17 g, Soľ: 0,36 g.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre USN HyperBolic MASS čokoláda
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si USN HyperBolic MASS čokoláda.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií