Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

USN Muscle Fuel Anabolic Bars Smotanová sušienka 12 ks

Zobraziť katalóg
USN Muscle Fuel Anabolic Bars Smotanová sušienka 12 ks
Proteínová tyčinka – proteínové s obsahom Mangánu, príchuť smotanová sušienka
Kód:  SPTusn0008 Produktové číslo:  6009544909910 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

USN Muscle Fuel Anabolic Bars Smotanová sušienka 12 ks Predaj skončil

USN Muscle Fuel Anabolic Bars Smotanová sušienka 12 ks

Na doplnenie hladiny proteínov slúži chutná tyčinka USN Muscle Fuel Anabolic Bar, ktorá sa veľmi hodí napríklad pri redukcii telesnej váhy. Proteínové tyčinky sú výhodné predovšetkým v jednoduchej a rýchlej konzumácii, takmer kdekoľvek a kedykoľvek, napríklad na výlete, v aute, v práci alebo pri ceste na tréning. Mangán tu obsiahnutý pomáha napríklad na zabezpečenie normálneho energetického metabolizmu. Tyčinka má 65 g, nízky obsah cukru, obsah bielkovín je potom 20,1 g v jednej tyčinke. Toto výhodné balenie obsahuje 12 kusov tyčiniek s príchuťou smotanovej sušienky.

Kľúčové vlastnosti proteínovej tyčinky USN Muscle Fuel Anabolic Bar, smotanová sušienka

  • Proteínová tyčinka USN Muscle Fuel Anabolic Bar s príchuťou smotanovej sušienky
  • Rýchly a chutný zdroj bielkovín
  • 31 % bielkovín
  • Mangán pre udržanie normálnej funkcie kostí a tkanív
  • Praktické balenie 12 kusov tyčiniek po 65 g

Odporúčané dávkovanie

1 - 2 tyčinky kedykoľvek počas dňa. Výrobok neslúži ako náhrada za pestrú dennú stravu. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Ukladajte mimo dosahu detí. Nie je určené pre tehotné a dojčiace ženy a osoby mladšie ako 18 rokov. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom.

Nutričné ??hodnoty, výživové údaje a zloženie v 100 g, smotanová sušienka

Energetická hodnota: 1 485 Kj/355 kcal
Bielkoviny: 31 g
Sacharidy: 46 g
- z toho cukry: 27 g
Tuky 12 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 5 g
Vláknina: 4,3 g
Soľ: 1,16 g

Alergény:
Obsahuje lepok, sóju, vajcia, mlieko, arašidy. Môže obsahovať stopové množstvo stromových orechov.

Zloženie:
Čiastočne invertovaný cukrový sirup, Sójové proteínové chrumky (15 %) (Sójový proteínový izolát, Tapiokový škrob, Uhličitan vápenatý, Soľ), Mliečna čokoláda poleva (13 %) (Cukor, Kakaové maslo, Sušený mliečny prášok, Kakaová hmota, Emulgátor (Sójový lecitín , Aróma), Proteínová zložka (Mliečny proteín, Sójový proteínový izolát, Srvátkový proteínový koncentrát (Mlieko), Srvátkový proteínový izolát (Mlieko), Emulgátor (Sójový lecitín)), Humektant (Glycerol), Čokoládovo-karamelová náplň (10 %) (Humektant (Glycerol), Maltodextrín, Oligofruktóza, Voda, Plnidlo (Maltitol), Kokosový olej, Stužovač (Modifikovaný kukuričný škrob), Sušený odtučnený mliečny prášok, Kakaový prášok, Želírovacia zložka (Pektín), Regulátor kyslosti (Laktát vápenatý), Emulgátor (Sójový lecitín), Prírodná aróma, Soľ, Stužovacia látka (Xantánová guma), Farbivo (Karamel)), Hydrolyzovaný kolagén, Fruktooligosacharidy, Arašidy (1,5 %), Aroma (Mlieko), Arašidová múka (0,8 %), Chlorid sodný, Stužovacia látka (Xantánová guma), Antioxidant (Prírodná zmes tokoferolov).

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre USN Muscle Fuel Anabolic Bars Smotanová sušienka 12 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si USN Muscle Fuel Anabolic Bars Smetanová sušenka 12ks.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií