AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

USN Phedra Cut LIPO XT

Zobraziť katalóg
USN Phedra Cut LIPO XT
Spaľovač tukov cla, s príchuťou: bez príchute
Kód:  SPTusn0001 Produktové číslo:  6009706097387 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

USN Phedra Cut LIPO XT

S patentovanou dvojfázovou technológiou DuoCap je tento spaľovač tukov USN Phedra Cut Lipo XT ideálna pomôcka pre rysovanie svalov alebo pri redukcii váhy. Účinnou látkou je tu najmä konjugovaná kyselina linolová CLA pre odbúravanie tukov a tiež katechínový extrakt zo zeleného čaju Phytofare pre podporu metabolizmu. Normálnu hladinu glukózy v krvi napomáha udržiavať chróm, pridaný vitamín B6 a kofeín znižujú mieru únavy. Toto praktické balenie obsahuje 60 duo kapsúl, veľmi ľahko stráviteľných.

Kľúčové vlastnosti spaľovača tukov USN Phedra Cut Lipo XT

  • 60 praktických duo kapsúl pre zníženie hladiny tukov v tele
  • Obsahuje kyselinu linolovú CLA, ktorá pomáha odbúravať tuky
  • Katechínový extrakt zo zeleného čaju Phytofare
  • 2,8 mg vitamínu B6 a 200 mg kofeínu pre dodanie energie
  • Chróm pre zaistenie stabilnej hladiny krvi
  • Neobsahuje laktózu ani lepok

Odporúčané dávkovanie

Užívajte 1 duo-kapsulu dvakrát denne alebo 2 duo-kapsuly raz denne ráno pred raňajkami alebo ranným tréningom. Vyhýbajte sa užívaniu kapsúl po 4 hodine popoludňajšej, ak máte problémy so spánkom. Užívajte 5 dní v týždni a potom dva dni vynechajte. Neprekračujte maximálnu odporúčanú dennú dávku. Obsahuje vysoký obsah kofeínu (v jednej dávke 200 mg). Prípravok neslúži ako náhrada za pestrú dennú stravu. Prípravok neslúži na prevenciu ani liečbu chorôb či zranení a nemal by byť užívaný miesto liekov. Dodržujte pitný režim minimálne 8 – 10 pohárov vody za deň. Nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom.

Nutričné ??hodnoty, výživové údaje a zloženie v 100 g

Účinné látky:
Clarinol CLA: 900 mg
TeaCrine: 50 mg
L-Threanin: 50 mg
Kofeín: 200 mg
Phytofare: 100 mg
Vitamín B6: 2,8 mg
Chróm: 80 µg

Alergény:
Obsahuje zložku z rýb.

Zloženie:
Clarinol CLA, TeaCrine (L-Theacrin extrahovaný z Camellia Assamica/Kucha), L-Threanin, Kofeín (Kofeín anhydrid), Phytofare (vysoko biologicky dostupný Cameillia sinensis (Zelený čaj) Katechínový komplex), Vitamín B6 (Pyridoxín HCl), Chróm (pikolinát chromitý), Kapsula (Rybia želatína, hypromelóza, Farbivo (oxid titaničitý, Žltý oxid železa, Azorubín Carmoisin^, Červený oxid železa). ^ – Môže mať nepriaznivý vplyv na aktivitu a pozornosť detí.

Parametre a špecifikácia

Forma
Kapsuly Hotovo!

Forma

Forma
Kapsuly Hotovo!
Poznámka:
» Všetky spaľovače tukov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre USN Phedra Cut LIPO XT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si USN Phedra Cut LIPO XT, 60 kasplí.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií