Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

USN Xedra Cut Slim Packs

Zobraziť katalóg
USN Xedra Cut Slim Packs
Spaľovač tukov - 20x5g, Xedra-Cut Slim Packs je inovovaný aktivátor spaľovania tukov. Príchuť lesná zmes.
Kód:  PRA032 Produktové číslo:  6009694869812

USN Xedra Cut Slim Packs

Xedra-Cut Slim Packs je inovovaný aktivátor spaľovania tukov. Základom výrobku je formula pre uvoľnenie energie a zvýšenie telesnej teploty. Medzi hlavné prínosy obsiahnuté M-PHR ™ patentovanej zložky patria: zvýšenie termogenézy (zrýchlenie metabolizmu) pre podporu oxidácie tukov k ich následnému energetickému využitiu a pomoc pri regulácii chuti do jedla. Bez prídavku cukrov. Výrobok je ponúkaný v balení po 20 sáčkov, z ktorých rozpustením vo vode ľahko získate nápoj s chuťou lesného ovocia. Jeden takto pripravený nápoj je ekvivalentom 3 kapsúl prípravku Xedra-Cut XT. Výrobok obsahuje vysoký obsah chrómu, ktorý prispieva k normálnemu metabolizmu makroživín a hladiny glukózy v krvi.

Obsahuje vitamín C, ktorý prispieva k normálnej tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu krvných ciev, kostí, chrupaviek, ďasien, kože a zubov, k normálnemu energetickému metabolizmu, k normálnej činnosti nervovej sústavy, psychickej činnosti, k normálnej funkcii imunitného systému, k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom, k zníženiu vyčerpania a únavy a zvyšuje vstrebávanie železa. Obsahuje kyselinu pantoténovú, ktorá prispieva k normálnemu energetickému metabolizmu, syntéze a metabolizmu steroidných hormónov, vitamínu D a niektorých neurotransmiterov, k zníženiu vyčerpania a únavy a k normálnej mentálnej činnosti.

Obsahuje zinok, ktorý prispieva k normálnemu metabolizmu kyselín a zásad, metabolizmu sacharidov, kognitívnej funkcii, syntéze DNA, plodnosti a reprodukcii, metabolizmu makroživín, metabolizmu mastných kyselín, metabolizmu vitamínu A, syntéze bielkovín, k udržaniu zdravých kostí, vlasov, nechtov, pokožky , na udržanie normálnej hladiny testosterónu v krvi, k udržaniu dobrého zraku, k normálnej funkcii imunitného systému, k ochrane buniek pred oxidačným stresom a podieľa sa na procese delenia buniek.

Zloženie:

N-acetyl L-karnitín, kofeín, N-acetyl-L-tyrozín, fruktooligosacharidy, extrakty: Garcinia Cambogia (60% hydroxycitrónová kyselina), Yerba Mate (Xanthins), zeleného čaju (EGCG), bobúľ Goji (Lycium chinese), Citrus aurantium, extrakt fukoxantin 10%, aróma, sladidlá (acesulfam-K, aspartam *), kyseliny: kyselina jablčná (E296), kyselina askorbová, kyselina pantoténová, citran zinočnatý, mliečnan vápenatý, pikolinát chrómu, farbivá: E102, E122 - môžu nepriaznivo ovplyvňovať činnosť a pozornosť detí. * Obsahuje zdroj fenylalanínu.

Odporúčané dávkovanie

1 vrecúško zmiešajte s 500 ml pramenitej vody (vo fľaši) a dobre pretrepte. Užívajte najlepšie 30 minút pred jedlom alebo desiatou. Odporúčame užívať 1 porciu hneď ráno na lačno približne 30 minút pred ranným cvičením alebo raňajkami, prípadne ďalšie pred obedom. Neužívajte po 16. hodine. Xedra-Cut Slim Packs užívajte po dobu 5-tich po sebe idúcich dní v týždni, v nasledujúcich 2 dňoch užívania prípravku vysaďte, potom celý cyklus opakujte. Rovnako ako v prípade ostatných doplnkov stravy zameraných na kontrolu a redukciu hmotnosti funguje aj Xedra-Cut Slim Pack najúčinnejšie v kombinácii s vyváženou stravou a pravidelnou fyzickou aktivitou. 

Dôležité upozornenie

Produkt s vysokým obsahom kofeínu (25mg / 100ml). Rovnako ako v prípade ostatných výživových a tréningových programov sa ohľadne užívania najprv poraďte so svojím lekárom, najmä ak trpíte zdravotnými ťažkosťami. Dbajte na dodržiavanie pitného režimu počas užívania produktu aj potom - pite aspoň 8 - 12 pohárov vody denne. Neužívajte viac ako 2 sáčky denne a neužívajte tento výrobok dlhšie ako päť po sebe idúcich dní v týždni. Užívanie väčšej ako odporúčanej dávky neprinesie lepšie výsledky a môže naopak viesť k nežiaducim účinkom. Prípravok neslúži ako náhrada za pestrú dennú stravu. Prípravok neslúži k prevencii ani liečbe chorôb či zranení a nemal by byť užívaný miesto liekov. Nie je určené pre tehotné a dojčiace ženy, osoby mladšie ako 18 rokov a osoby citlivé na kofeín. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Vzhľadom k vysokému obsahu kofeínu nie je vhodné pre registrovaných športovcov. Minimálna trvanlivosť do (pozri EXP) / číslo šarže: pozri zadnú časť obalu

UPOZORNENIE PRE ALERGIKOV: Obsahuje saldidla acesulfam-K a aspartam.

Príchuť:
lesná zmes

Obsah balenia:
20 x 5g aktivátor

Priemerné výživové hodnoty v 100 g:
Energetická hodnota 144kJ / 34kcal, Tuky 0g, Sacharidy 0g, Vláknina 18g, Bielkoviny 0g, Sodík 0g.


 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre USN Xedra Cut Slim Packs
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si USN Xedra Cut Slim Packs.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií