Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

Vaky na obuv

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky

Štýlové a praktické vaky na obuv udržia vaše topánky aj ostatné veci v batohu čisté a usporiadané. Ak ste zažili niekedy nepríjemné prenášanie špinavých topánok, či už počas cestovania, po návrate z turistiky, alebo napríklad pri balení lyžiarskych topánok, budú pre vás tieto doplnky tou pravou voľbou. Prezrite si našu širokú škálu výrobkov a objavte, ako môžu malé zmeny v podobe vakov na topánky priniesť veľké výhody!

Pokračovať

Vaky na topánky prinášajú praktické výhody

Vaky na topánky nie sú len otázkou estetiky a poriadku. Pomáhajú tiež predĺžiť životnosť vašich topánok, ušetriť váš drahocenný čas a udržať čistotu vo vašej domácnosti. Pozrime sa teda spoločne na široké spektrum výhod, ktoré vaky na topánky prinášajú.

  • Tieto funkčné doplnky majú veľmi všestranné využitie a môžete ich teda použiť, či už ako vak na lyžiarske topánky alebo ako cestovný obal na topánky.
  • Vaky na topánky sú konštruované tak, aby chránili vaše topánky pred vonkajšími vplyvmi a umožnili vám ich ľahký transport.
  • Sú k dispozícii v niekoľkých štýlových variantoch, aby zodpovedali vašim estetickým preferenciám a štýlu.

Praktický je tiež vak na topánky do práčky, ktorý zabraňuje poškodeniu bielizne alebo samotnej práčky.

Vaky na topánky v rôznych podobách na rôzne využitie

S vakmi na topánky sa nemusíte obávať žiadnej prekážky! Či už potrebujete cestovný obal na topánky na dovolenku, vak na lyžiarske topánky na zimné radovánky, alebo vás láka pršiplášť na topánky na premokrené dni, vždy existuje vhodné riešenie. Vaky na topánky sú nevyhnutným pomocníkom pre športovcov, turistov i bežných cestovateľov, ponúkajú komfort a spoľahlivú ochranu topánok v akejkoľvek situácii.

i

V našom sortimente nájdete vaky na topánky v rôznych farbách a dizajnoch, aby spĺňali vaše estetické požiadavky. Vyberať môžete od minimalistických tónov až po výrazné a živé farby, ktoré dodajú vášmu štýlu šmrnc.

Podľa čoho by ste mali vaky na topánky vyberať?

Ak vyberáte vaky na topánky, je dôležité zvážiť cieľ, na ktorý ich chcete použiť. Zvážte, či potrebujete klasický vak na topánky na jednoduché prenášanie, organizér na topánky na úsporné a praktické uloženie, či návleky na topánky na ochranu pred nečistotami. Vyberajte podľa materiálu, veľkosti, uzatvárania a spôsobu uchytenia, aby ste našli produkt, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám a očakávaniam. Dôležitá je tiež jednoduchá údržba a možnosť skladania, aby ste mohli vaky ľahko prevážať a skladovať.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
5 položiek
5,0
Sulov Vak na topánky čierno-biely
Vak na lyže na lyžiarske topánky, čierno-biely
15,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPT2839
3,3
Sulov Family Vak na topánky čierno-biely
Vak na lyžiarky na 3 páry lyžiarskych topánok, čierno-biely
31,36 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPT2841
4,0
Sulov Family Vak na topánky čierno-žltý
Vak na lyžiarky na 3 páry lyžiarskych topánok, čierno-modrý
31,36 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPT2842
Sulov Vak pre topánky čierno-modrý
Vak na lyžiarky pre lyžiarske topánky, čierno-modrý
15,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPT2840
Boll Boot Sack Duo Dry S Dutch Blue
Nepremokavý vak nepremokavá a vodotesná pre topánky a nohavice, rolety, lepené švy, zachytávajú nečistoty, bahno a pary vo vnútri
18,53 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTbd1168

Vaky na obuv

V kategórii Vaky na obuv máme práve teraz na Alza.sk celkom 5 produktov.

Vaky na obuv – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné vaky na obuv Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie vaky na obuv Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie vaky na obuv Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii vaky na obuv recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií