PET AD homeoffice

Vango Del Mar 2 Chair Excalibur

Zobraziť katalóg
Vango Del Mar 2 Chair Excalibur
Kempingové kreslo - kempingové, s max. nosnosťou 120kg, oceľová konštrukcia s mäkkými opierkami, sklopná chrbtová opierka, váha 3.58kg
Kód:  VNG8006 Produktové číslo:  5023518800530 Stránky výrobcu
Vango Del Mar 2 Chair Excalibur Predaj skončil

Vango Del Mar 2 Chair Excalibur

Nová verzia praktickej kempingovej stoličky sa môže pochváliť vylepšenou verziou tkaniny DuoWeave, ktorá vyniká svojou pevnosťou a zároveň si zachováva žiaducu mäkkosť. Sedadlo a operadlo je navyše veľmi dobre vypolstrované, čo vám zaručí maximálny komfort. Stolička Vango Del Mar 2 Excalibur vyniká zvýšenou opierkou, na ktorej si môžete pohodlne oprieť aj hlavu. Vďaka štrukturovanej konštrukcii pevných oceľových nôh ju môžete rýchlo zložiť a ľahko preniesť či previezť. Na pravej podrúčke je k dispozícii aj obľúbený držiak na nápoj. Stolička je vyrobená v sivasto-čiernom dizajne Excalibur.

Kľúčové vlastnosti stoličky Del Mar 2 Excalibur

  • Spoľahlivá oceľová konštrukcia
  • Praktické nožnicové skladanie
  • Pevná a zároveň mäkká tkanina
  • Držiak na šálku v opierke
  • Zvýšená opierka
  • Pohodlné polstrovanie
  • Široké pätky proti zaboreniu do zeme
  • Jednoduchý transport
  • Pekné sivasto-čierne prevedenie Excalibur
  • Hmotnosť 3,58 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na popisu jste nic neupravili, je teda platný obrázek, nebo popis, co mi doručíte, pokud si tuto židli objednám.Děkuji za brzkou odpověd´.

Dobrý den, zakoupila jsem toto křeslo, hlavně z důvodu, že v této cenové kategorii bylo asi jediné, u kterého je uvedeno, že má sklopné opěradlo. Bohužel tomu tak není. Ano..název i cena souhlasí, ale rozhodně nesouhlasí podle obrázku na vašich stránkách a už vůbec nemá sklopné opěradlo. Vlastně je naopak sklopené na pevno, protože má z boku o dost delší tyčky, které vlastně při rozložení křeslo rovnou sklopí a není žádná možnost s opěradlem hýbat. Pojezdy, které jsou tady znázorněné, ve skutečnosti na křesle nejsou. A tak se ptám, jak je to možné?? Uvádět jak v textu tak na obrázku, že má polohovací opěradlo a přitom tomu tak není?? Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Vango Del Mar 2 Chair Excalibur
Príslušenstvo pre Vango Del Mar 2 Chair Excalibur
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vango Del Mar 2 Chair Excalibur. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vango Del Mar 2 Chair Excalibur.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií