Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Vango Rock 300 River

Zobraziť katalóg
Vango Rock 300 River
Stan turistický pro 3 osoby, vodní sloupec tropika 3000mm, sklolaminátové pruty, vnější rozměry 295x190x125cm, rozměry sbalené 50x16cm, hmotnost 3,48kg
Kód:  VNG0002a Produktové číslo:  TEMROCK R19165

Vango Rock 300 River

Pre všetkých správnych turistov máme pripravený stan Rock 300 River pre 3 osoby od spoločnosti Vango. Univerzálny samonosný stan sa hodí na vodu, pre trekking aj na výlety do prírody. Dvojplášťový stan poskytuje pohodlie nutné pri putovaní v prírode, pričom je ľahký a možno ho ľahko rozložiť a zbaliť. Konštrukciu stanu tvoria sklolaminátové prúty udeľujúce stanu vynikajúcu odolnosť voči vetru a pevnosť. Stan sa nezaparí vďaka kvalitnej ventilácii, ktorú zabezpečujú ventilačné otvory. Stan obsahuje okrem spálne aj malú predsienku. Nepremokavý povrch stanu zaisťuje bezpečnosť a pohodlie.

Kľúčové vlastnosti stanu Vango Rock 300 River

  • Kvalitné spracovanie
  • Spoľahlivé ukotvenie a jednoduché zostavenie
  • Jednoduché pripínanie vnútorného stanu
  • Vnútorný a vonkajší obal
  • Rozmerný vstup do stanu
  • Vrecká vo vnútornom stane
  • Reflexné prvky
  • Podlepené švy
  • Stan spĺňa bezpečnostnú normu EN5912

Kopulovitá konštrukcia stanu Vango Rock 300 River

K stabilite o odolnosti stanu pred nepriazňou počasia výrazne prispieva jednak jeho konštrukcia a kotvenie za konštrukciu predsienky. Vango Rock 300 River je kvalitný univerzálny stan vážiaci iba 3,48 kg, ktorý možno ľahko a rýchlo zostaviť. Stan tvoria 2 vrstvy. Výška vodného stĺpca je 3 000 mm a plne postačuje pre väčšinu podmienok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vango Rock 300 River
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vango Rock 300 River.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií