PET PET

Tovar z druhej ruky

Hľadáte lacný, ale predsa 100 % funkčný tovar?
Ste na správnej adrese.

Ušetrite a preskúmajte svet rozbaleného, zánovného alebo použitého tovaru. Stále váhate? Bez obáv. Na zoznámenie máte 14 dní, počas ktorých môžete produkt vrátiť. Stačí vyplniť online formulár a vložiť produkt do AlzaBoxu. Návod na vrátenie tu.


Rozbalené

Rozbalené

  • Plná 24-mesačná záruka ako pri novom kuse.
  • Iba rozbalený alebo vyskúšaný tovar.
  • Kompletné príslušenstvo ako pri novom tovare.
Zobraziť produkty
Zánovní

Zánovné

  • Ponúkame vám 21-mesačnú záruku.
  • Opotrebenie spôsobené bežným používaním.
  • Takmer vždy s kompletným príslušenstvom.
Zobraziť produkty
Použité

Použité

  • Ponúkame vám 12-mesačnú záruku.
  • Opotrebovanie spôsobené ďalším používaním.
  • Iba s nevyhnutným príslušenstvom.
Zobraziť produkty

Uvedené záručné lehoty platia pre IČ aj koncových zákazníkov.

V akom stave tovar obdržíte?

Rozbalený, zánovný, použitý... A čo to vlastne znamená v praxi?

Mobily

Majú mobilné telefóny z druhej ruky nejaké viditeľné vady alebo poškodenia, ako je prasknutý displej či škrabance?

Tovar z kategórie Rozbalený je bez vád, jediný rozdiel medzi novými kusmi a rozbaleným tovarom býva v obalovom materiáli. Čo sa týka zánovných mobilných telefónov, zákazník ich už mohol krátku dobu používať, a preto sa na nich môžu vyskytovať drobné škrabance. Použitý tovar máva početnejšie, či vážnejšie kozmetické nedostatky, avšak stále je plne funkčný.

Ako je to s funkčnosťou a výkonom mobilných telefónov z druhej ruky?

Všetky mobilné telefóny z druhej ruky sú vždy plne funkčné, teda ich výkon odpovedá výkonu nových kusov. Kozmetické vady nijak neovplyvňujú funkčnosť zariadenia.

V akom stave je životnosť batérie pri mobilných telefónoch z druhej ruky?

Pri zánovnej či použitej elektronike môže byť kapacita batérie ľahko znížená.

Obsahuje balenie mobilného telefónu z druhej ruky všetko potrebné príslušenstvo?

Áno, príslušenstvo mobilných telefónov z druhej ruky je vždy kompletné. Pri použitom tovare môže byť dokompletované neoriginálnymi kusmi.

Dostanem na mobilný telefón z druhej ruky nejakú záruku?

Rozbalené mobilné telefóny sú ako nové, a preto ponúkame plnú záruku 24 mesiacov. Na zánovný tovar dostanete takmer plnú záruku 21 mesiacov. A pretože aj použité mobilné telefóny sú úplne funkčné, poskytneme vám na ne záruku 12 mesiacov.

Aký je stav použitých mobilných telefónov a prečo sú tak žiadané?

Medzi mobilnými telefónmi z kategórie Použité nie sú zaradené také kusy, ktoré by mali otlčené rohy či hrany alebo boli inak mechanicky poškodené. Nehrozí vám teda, že dostanete mobilný telefón s prasknutým displejom alebo krytom či kus znehodnotený neodstrániteľnou špinou.

Tablety

Majú tablety z druhej ruky nejaké viditeľné vady a poškodenia, ako je prasknutý displej či škrabance na povrchu?

Tovar z kategórie Rozbalený je bez vád, jediný rozdiel medzi novým kúskom a rozbaleným tovarom býva v obalovom materiáli. Zánovné tablety zákazník pred vami chvíľu používal, a tak sa na zariadení môžu vyskytovať drobné škrabance. Použitý tovar máva početnejšie alebo vážnejšie kozmetické nedostatky, avšak stále je úplne funkčný.

Ako je to s funkčnosťou a výkonom tabletov z druhej ruky?

Všetky tablety z druhej ruky sú vždy plne funkčné, teda ich výkon zodpovedá výkonu nových kusov. Kozmetické vady nijako neovplyvňujú funkčnosť zariadenia.

Akú dostanem záruku na tablety z druhej ruky?

Rozbalené tablety sú ako nové, a preto ponúkame plnú záruku 24 mesiacov. Na zánovný tovar dostanete takmer plnú záruku 21 mesiacov. A pretože aj použité tablety sú úplne funkčné, poskytneme vám na ne záruku 12 mesiacov.

Použité tablety rozhodne nepatria do starého železa. Prečo je tomu tak?

Medzi tablety z kategórie Použité nie sú zaradené také kusy, ktoré by mali otlčené rohy či hrany alebo boli inak mechanicky poškodené. Nehrozí vám teda, že dostanete tablet s prasknutým displejom alebo krytom či kus znehodnotený neodstrániteľnou špinou.

Herné počítače

Hrozí pri herných PC z druhej ruky zníženie ich výkonu?

Nie, rozbalené, zánovné aj použité herné PC majú rovnaký výkon ako nové zariadenia.

Aký je stav chladiacich systémov pri hernom PC z druhej ruky?

Rovnako ako výkon je aj chladenie u týchto strojov úplne funkčné a efektívne.

Majú herné PC z druhej ruky nejaké viditeľné vady?

Rozbalené herné PC sú bez vady, zánovné kusy môžu mať drobné škrabance a použité zariadenia potom mávajú silnejšie alebo početnejšie škrabance, avšak tieto kozmetické vady nijako neznižujú ich funkčnosť.

Notebooky

V akom stave je životnosť batérie u notebookov a MacBookov z druhej ruky?

U zánovnej či použitej elektroniky môže byť kapacita batérie ľahko znížená.

V akom stave je klávesnica a touchpad, konektory a obrazovka na notebookoch a MacBookoch z druhej ruky?

Všetky spomínané časti sú vždy plne funkčné ako pri novom produkte. U zánovného a použitého tovaru sa môžu vyskytovať určité kozmetické vady ako škrabance, vrypy či menšie zašpinenie, tie však nijako neovplyvňujú funkčnosť zariadenia.

Dostanem k notebooku/MacBooku z druhej ruky originálne príslušenstvo?

Notebooky a MacBooky z druhej ruky sprevádzajú vždy funkčné, originálne a kompletné príslušenstvo. Obalový materiál býva originálny iba u nového a rozbaleného tovaru, zánovné a použité notebooky sprevádzajú alternatívne krabice.

V akom stave sú použité notebooky?

Medzi notebookmi z kategórie Použité nie sú zaradené také kusy, ktoré by mali silne otlčené rohy alebo boli inak mechanicky poškodené. Nehrozí vám teda, že dostanete notebook s hlbokými škrabancami či obtlačenou klávesnicou na displeji alebo kus znehodnotený neodstrániteľnou špinou.

Grafické karty

Majú grafické karty z druhej ruky nejaké viditeľné fyzické poškodenie?

Fyzická deformácia, praskliny alebo poškodené konektory? V žiadnom prípade. Grafické karty z druhej ruky nemajú žiadne zásadné nedostatky, ktoré by mohli ovplyvniť funkčnosť produktu.

Môžem sa spoľahnúť na funkčnosť grafickej karty z druhej ruky?

Funkčnosť produktov z druhej ruky vám garantujeme. Rozbalené grafické karty sú ako nové, a preto ponúkame plnú záruku 24 mesiacov. Na zánovný tovar dostanete takmer plnú záruku 21 mesiacov. A pretože aj použité grafické karty sú úplne funkčné, poskytneme vám na ne záruku 12 mesiacov.

Smart hodinky

Poznám na displeji či remienku smart hodiniek z druhej ruky, že ich vlastnil niekto predo mnou?

Rozbalené smart hodinky nenesú žiadne veľké známky opotrebenia. Pokiaľ na nich nejaké vady sú, jedná sa o naozaj nepatrné škrabance. Zánovný a použitý tovar môže mať drobné kozmetické vady, ako sú škrabance či odreniny, tie však nijako nenarušujú funkčnosť zariadenia.

V akom stave je životnosť batérie pri smart hodinkách z druhej ruky?

Pri zánovnej či použitej elektronike môže byť kapacita batérie ľahko znížená.

Budú senzory a ďalšie monitorovacie funkcie chytrých hodiniek z druhej ruky slúžiť rovnako dobre ako pri novom tovare?

Áno, rozbalené, zánovné aj použité inteligentné hodinky sú plne funkčné rovnako ako nové produkty.

Použité hodinky tikajú rovnako ako nové. V akom sú stave?

Medzi šikovné hodinky z kategórie Použité nie sú zaradené také kusy, ktoré by nebolo možné bežne používať, napríklad kvôli chýbajúcemu pásiku či nabíjaciemu káblu. Zároveň tu nenájdete ani múdre hodinky s prasknutým displejom.

Televízory a monitory

Môžu mať televízory a LCD monitory z druhej ruky horšiu kvalitu obrazu, prípadne iné viditeľné vady, ako sú tmavé škvrny či problémy s podsvietením?

Televízory a LCD monitory z druhej ruky sú plne funkčné rovnako ako nový tovar. Rozbalené, zánovné a použité televízie ponúkame bez akýchkoľvek vád obrazu, avšak za prívetivejšie ceny.

Môžem pri televízore/LCD monitore z druhej ruky očakávať funkčné porty a rozhrania?

Všetky potrebné porty sú pri tovare z druhej ruky úplne funkčné. Jediné vady sú tie kozmetické, jedná sa obvykle o škrabance a vrypy v okolí portov.

Je displej či rám televízora/monitoru z druhej ruky nejak poškodený?

Pri rozbalenom tovare sú nedostatky minimálne. Zánovné produkty potom mávajú drobné kozmetické vady, ako sú nenápadné škrabance na ráme alebo displeji. Pri použitých televíziách či LCD monitoroch narazíte na početnejšie známky opotrebenia, ale aj napriek tomu ich je možné plnohodnotne a pohodlne používať na sledovanie obľúbených filmov alebo hranie hier.

V akom stave sú použité televízory a monitory?

Medzi použité televízory a monitory nie sú zaradené kusy s vadami obrazu či prasklinami a vrypmi na displeji. Môžete si tak byť istí, že na vás čaká udržované a plne funkčné zariadenie.

Bezdrôtové slúchadlá

Pokiaľ niekto nosil bezdrôtové slúchadlá predo mnou, môžem očakávať nové štupl/náušníky?

Štuple a náušníky sú buď úplne nové, alebo starostlivo vyčistené a vydezinfikované.

Môže sa predchádzajúce používanie podpísať na kvalite prenášaného zvuku, na stabilite pripojenia alebo na výdrži batérie?

Prenášaný zvuk pri bezdrôtových slúchadlách z druhej ruky je vyvážený a bez skreslenia a pripojenia je stabilný rovnako ako pri novom tovare. U zánovnej či použitej elektroniky môže byť kapacita batérie ľahko znížená.

V akom stave sa nachádzajú použité slúchadlá?

Medzi použité slúchadlá nie sú zaradené modely s prasklinami a vrypmi na dobíjaciu stanicu či štuple, ale ani tie, ktoré nie je možné vyčistiť. Môžete si tak byť istí, že na vás čaká udržiavané a úplne funkčné zariadenie.

Herné konzole

Môžem očakávať plne funkčné tlačidlá, joysticky a pripojenie pri hernej konzole z druhej ruky?

Áno, herné konzoly z druhej ruky sú nepoškodené a plne funkčné rovnako ako nové kusy.

Bude mať zánovná či použitá herná konzola všetko príslušenstvo, ktoré ponúka aj totožný produkt z kategórie Nové?

V balení pri zánovných či použitých herných konzolách nájdete všetko potrebné, plne funkčné príslušenstvo. Použitý tovar môže mať neoriginálnu kabeláž.

Aký môžem očakávať stav hernej konzoly z druhej ruky?

Tovar z kategórie Rozbalený je bez vád, jediný rozdiel medzi novým kúskom a rozbaleným tovarom býva v obalovom materiáli. Čo sa týka zánovných herných konzol, tie už mohol zákazník pred vami chvíľu používať, a tak sa na zariadení môžu vyskytovať drobné škrabance. Použité herné konzoly môžu mať už početnejšie či vážnejšie kozmetické nedostatky, avšak stále sú plne funkčné.

Veľké spotrebiče

Hrozí u veľkých spotrebičov z druhej ruky, že budú fungovať horšie ako nový produkt?

Biele elektro z druhej ruky je plne funkčné rovnako ako nové kusy a nenesie žiadne funkčné vady. Ak bol produkt poškodený v oblasti dôležitých častí, vždy prejde kontrolou servisného strediska. Až potom je určená jeho spôsobilosť na ďalšie používanie.

Mám očakávať nejaké vady?

Tovar z kategórie Rozbalený je bez vád, jediný rozdiel medzi novým kúskom a rozbaleným tovarom je alternatívny neoriginálny obal. U zánovného bieleho elektra občas narazíte na závady kozmetického rázu, ľahké škrabance či preliačiny na pohľadovej časti. Použité práčky, sušičky, umývačky a chladničky mávajú početnejšie či vážnejšie kozmetické nedostatky na pohľadovej strane alebo na iných častiach produktu, ale aj napriek tomu sú stále plne funkčné.

Kávovary

Bude kávovar z druhej ruky funkčný po všech stránkach?

Áno, kávovary z druhej ruky sú plne funkčné rovnako ako nové kusy.

V akom stave dostanem kávovar, ak si objednám produkt z kategórie Použité?

Použitý tovar môže mať kozmetické vady väčšieho rázu, napríklad vnútornú špinu či väčšiu škrabance. Tieto nedostatky však nijako nebránia správnemu fungovaniu prístroja. Medzi použité kusy nie sú zaradené mechanicky poškodené kávovary a produkty bez dôležitého príslušenstva, ktoré je vyžadované na náležitú prevádzku prístroja.

Tlačiarne

Hrozí pri tlačiarňach z druhej ruky, že budú fungovať horšie ako nový produkt?

Tlačiarne z druhej ruky sú plne funkčné rovnako ako nové kusy a nenesú žiadne funkčné vady. Ak bol produkt poškodený v oblasti dôležitých častí, vždy prejde kontrolou servisného strediska. Až potom je určená jeho spôsobilosť na ďalšie používanie.

Mám očakávať nejaké vady?

Tovar z kategórie Rozbalené je bez závad, jediný rozdiel medzi novým kúskom a rozbaleným tovarom je neoriginálny obal. Pri zánovných tlačiarňach je možné naraziť na vady kozmetického charakteru, ľahké škrabance či preliačiny na pohľadovej časti. Použité kusy mávajú početnejšie alebo vážnejšie kozmetické nedostatky na pohľadovej strane či na iných častiach produktu, ale stále platí, že sú po všetkých stránkach funkčné.

Je toner/cartridge súčasťou balenia?

Naše tlačiarne sú dodávané s tonerom/cartridgiou u rozbaleného a zánovného tovaru. U použitých kusov ich odstraňujeme, aby sa predišlo akémukoľvek poškodeniu.

Skontrolované: Štítok garantujúci spokojnosť

Čo získate kúpou tovaru so štítkom Skontrolované?

Istotu toho, že je všetko v úplnom poriadku. Záleží nám na tom, aby sa k vám objednávka dostala v neporušenom stave. Preto obzvlášť starostlivo kontrolujeme kvalitu a stav obalov, a to tým skôr, pokiaľ ide o hygienické potreby. V takom prípade radšej vykonáme extra kontrolu, či je obsah balenia v poriadku. Pokiaľ narazíme na poškodený obal, necháme produkt dôkladne skontrolovať našimi technikmi, znovu zabalíme a označíme nálepkou Skontrolované. Až potom ho pošleme k vám. Nechajte starosti na nás a naplno si užite váš nový produkt.

3 piliere tovaru s označením Skontrolované:

  • Má plnú záruku rovnako ako nový kus.
  • Kompletný obsah balenia a príslušenstva.
  • Tovar nebol používaný a je ako nový.
Záruka kvality

Môžem dostať nefunkčný alebo hygienicky znečistený tovar?

Všetko prechádza dôkladnou a prísnou kontrolou kvality aj funkčnosti. Môže ísť totiž o produkt, ktorý zákazník pred vami rozbalil, prezrel a vrátil späť. Práve v takýchto situáciách prichádza na scénu náš tím odborníkov. Štítkom Skontrolované vám garantujú, že je tento tovar nepoužitý, úplne funkčný, čistý a skrátka ako nový.

Pri ktorých produktoch sa môžu tešiť na tuto dôkladnú kontrolu?

Na štítok Skontrolované narazíte prevažne pri hygienických potrebách. Uvedomujeme si, že použitie takýchto produktov je intímneho charakteru. Práve preto robíme extra kroky pre vašu spokojnosť. Ide napríklad o kefky a zubné sprchy, holiace strojčeky a depilátory, tovar pre bábätká (napríklad odsávačky) alebo produkty na manikúru a pedikúru.

Parfumy

Aký je stav parfumov z druhej ruky?

Sem tam sa stane, že sa k nám dostane nejaký ten parfém späť. Predchádzajúci majiteľ ho vyskúšal a následne vrátil. V takom prípade vôňu starostlivo skontrolujeme, aby sme mali istotu, že chýba výhradne nepostrehnuteľné množstvo tekutiny. Pokiaľ zistíme, že nešlo o obyčajné vyskúšanie a produkt bol používaný dlhšie, nepredávame ho. Preto vám garantujeme, že všetky parfémy, ktoré u nás zakúpite, sú v najlepšom možnom stave.

Ako dlho vydrží použitý parfum?

Parfumy z druhej ruky, ktoré si u nás zaobstaráte, vám poskytnú krásnu a trvalú vôňu na dlhú dobu. V tom sa nelíši od svojich úplne nových bratov a sestier. Keďže ich skladujeme v správnych podmienkach, vydrží 3 až 5 rokov. Pre niektoré modely parfumov pritom všeobecne platí, že začínajú strácať svoju vôňu zhruba po roku od prvého použitia. U nás sa vrátené parfumy preto zdržia len krátko. Nového majiteľa si spravidla nájdu už do 2–3 mesiacov.

Oblečenie, topánky a šport

Rozbalené oblečenie

Rozbalené oblečenie pred vami nikto nenosil. Mohlo byť vyskúšané, ale je bez akýchkoľvek známok poškodenia. Predstavte si bežný kamenný obchod, kde si v kabínkach skúšate tovar z vešiakov. V takýchto obchodoch je na vešiakoch oblečenie, pri ktorom sa dá len ťažko spočítať, koľko ľudí si ho pred vami vyskúšalo. Pri našich rozbalených výrobkoch je to podobné, len je počet skúšajúcich výrazne nižší.

Zánovné oblečenie

Zánovné oblečenie môže mať drobné kozmetické vady, napríklad ľahké odreniny, ale nejde o nič, čo by akokoľvek ovplyvňovalo ich kvalitu alebo funkčnosť. Môžete si byť istí, že kúsky, ktoré sú poškodené alebo ich nemožno uviesť do perfektného hygienického stavu, v našej ponuke nenájdete.

Použité oblečenie

Použité oblečenie má známky bežného nosenia, ako sú odreniny alebo strata farby. Napriek tomu sú tieto kúsky plne funkčné a pripravené na ďalšie dobrodružstvo. Môžete si byť istí, že oblečenie, ktoré je poškodené alebo ho nemožno uviesť do perfektného hygienického stavu, v našej ponuke nenájdete.

Rozbalené topánky

Rozbalené topánky pred vami nikto nenosil. Mohol si ich niekto vyskúšať, ale nenesú žiadne známky poškodenia. Predstavte si klasický kamenný obchod, kde si bežne vyskúšate hneď niekoľko modelov naraz. Nakoniec sa prirodzene rozhodnete pre tie topánky, ktoré sa vám páčia najviac. Nemáte ale najmenšie tušenie, koľko ľudí malo vami zakúpenú obuv predtým na nohách. Pri našich rozbalených výrobkoch je to podobné, len je počet skúšajúcich výrazne nižší.

Zánovné topánky

Zánovné topánky môžu mať drobné kozmetické vady, napríklad ľahké odreniny, ale na ich kvalite alebo funkčnosti sa to nijako nepodpísalo. Garantujeme vám, že na topánky, ktoré sú poškodené alebo ich nemožno uviesť do perfektného hygienického stavu, v našej ponuke nenarazíte.

Použité topánky

Použité topánky majú známky bežného nosenia, ako sú odreniny alebo strata farby. Napriek tomu im môžete s pokojným vedomím zveriť každú vašu ďalšiu túru – stále ide o kvalitné, spoľahlivé a plne funkčné produkty. Môžete si byť istí, že topánky, ktoré sú poškodené alebo ich nemožno uviesť do perfektného hygienického stavu, v našej ponuke nenájdete.

Rozbalené športové vybavenie

Rozbalené športové vybavenie pred vami nikto nepoužíval. Mohlo byť vyskúšané, ale je bez akýchkoľvek známok poškodenia. Spomeňte si napríklad na svoju poslednú skúsenosť z bežného kamenného obchodu. V kabínke si vyskúšate tovar z vešiaku a pokiaľ sa vám páči, idete ku pokladni. Dá sa už ale len ťažko odhadnúť, koľko ľudí si vami zakúpený produkt vyskúšalo pred vami. Pri našich rozbalených výrobkoch je to podobné, len je počet skúšajúcich výrazne nižší.

Zánovné športové vybavenie

Zánovné športové vybavenie môže mať drobné kozmetické vady, napríklad ľahké odreniny, ale ich kvalita a funkčnosť je nezmenená. Garantujeme vám, že na športové vybavenie, ktoré je poškodené alebo ho nemožno uviesť do perfektného hygienického stavu, v našej ponuke nenarazíte.

Použité športové vybavenie

Použité športové vybavenie má známky bežného nosenia, medzi ktoré bezpochyby patria odreniny alebo strata farby. Aj napriek tomu ide o plne funkčné a kvalitné vybavenie, s ktorým spoľahlivo zabehnete každý maratón a vyhráte každý zápas. A na čo rozhodne nenarazíte? Na poškodený, nekvalitný alebo hygienicky neuspokojivý tovar. To vám garantujeme.

Knihy

Rozbalené knihy

Predávame knihy, ktoré majú svoj príbeh. Každá kniha z našej ponuky je starostlivo vybraná a skontrolovaná, aby spĺňala vaše najprísnejšie očakávania. Rozbalené knihy sú ako nové. Mohli byť otvorené a prelistované, ale sú bez akéhokoľvek poškodenia. Je to podobné, ako keď si knihu vezmete priamo z regálu kamenného obchodu.

Zánovné knihy

Zánovné knihy môžu mať drobné kozmetické vady, ako sú ľahké odreniny na obale, ale ich stránky sú čisté a text je úplne čitateľný. A to nehovoriac o príbehu. Ten je pútavý úplne rovnako. Aj napriek nezreteľné kozmetické vady sú tieto knihy plne funkčné a pripravené rozprávať, len čo ich vezmete do rúk. Môžete si byť istí, že knihy s výraznejším poškodením v našej ponuke nenájdete.

Použité knihy

Niektoré knihy slúžia o niečo dlhšie a urobia radosť viacerým ľuďom, čo je záslužné a krásne. U použitých kníh preto občas narazíte na jazvy, ktoré vlastne podčiarkujú príbeh, ktorý rozprávajú. Ide o stopy bežného používania, medzi ktoré patria ľahko natrhnuté obaly alebo stránky. Garantujeme vám, že každá kniha z našej ponuky je dôkladne skontrolovaná, aby sme mali istotu, že vám dokáže poslúžiť rovnako ako nový kus. Knihy s väčším poškodením do našej ponuky nezaraďujeme.

Služby, ktoré si možno dokúpiť

Predĺžená záruka

Získajte až tri roky navyše k štandardnej záruke! Pokazený tovar zadarmo opravíme alebo vymeníme za iný.

Viac informácií

Prvé spustenie

Nestrácajte čas nastavovaním a inštaláciou nového výrobku. Zverte ho do rúk našich odborníkov a oni to urobia za vás!

Viac informácií

Ochrana displeja

Ochráňte svoj telefón pred poškodením. Vyberte si sklo podľa vlastného výberu. Displej budete mať chránený hneď pri prvom rozbalení.

Viac informácií

Inštalácia na diaľku

Neviete si rady, ako nainštalovať nový softvér, tlačiareň alebo máte zavírovaný počítač? Nastavenie za vás urobí vyškolený technik.

Viac informácií

Balenie darčekov

Balenie darčekov nechajte na nás. Tovar profesionálne zabalíme do darčekovej škatuľky, ktorá poteší vás aj vašich blízkych.

Viac informácií
Vytlačiť
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií