Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Aplikace

Wilson Monfils TOUR 100

Zobraziť katalóg
Wilson Monfils TOUR 100
Tenisová raketa – odľahčená, pre toho kto uprednostňuje lepšiu manévrovateľnosť, veľkosť hlavy 100“, hmotnosť bez výpletu 284g,
Kód:  RAnad009

Wilson Monfils TOUR 100

Tenisová raketa Wilson Monfils je perfektná pre juniorov a pre rekreačných hráčov. Ponúka optimálny pomer cena/výkon a vynikajúci cit pri hre. Ten je spoločne so stabilitou docielený inovatívnou technológiou Stable Shaft. Vďaka nej zahráte razantný úder aj vo chvíli, keď netrafíte loptu priamo stredom hlavy rakety. Naviac umožňuje vložiť do úderu väčšiu silu aj v momente, keď nemáte dostatok času na potrebný náprah. Technológia Wilson BLX Basalt využíva čadičové vlákna v kombinácii s patentovanými profilmi rámov, technológia priechodiek a gripov. Jej úlohou je dodanie dokonalého citu. Čadičové vlákna sú pozdĺžne prepletené s vláknami Karophite Black, filtrujú nežiaduce vibrácie a vracajú čistú spätnú väzbu po údere, ktorá je zárukou mimoriadneho citu. Držadlo Cushion Aire Perforated skvele absorbuje pot a spríjemňuje tak pocit pri hre. 

Kľúčové vlastnosti

  • Pre juniorov a rekreačných hráčov
  • Skvelý pomer cena/výkon
  • Mimoriadny cit pri hre
  • Inovatívna technológia Stable Shaft
  • Technológia Wilson BLX Basalt
  • Výplet 16 × 19
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wilson Monfils TOUR 100
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wilson Monfils TOUR 100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wilson Monfils Tour 100 teniszütő.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií