AD homeoffice AD homeoffice

Wilson Roger Federer RKT 19

Zobraziť katalóg
Wilson Roger Federer RKT 19
Tenisová raketa juniorská pre začiatočníkov ale aj pre pokročilých, dĺžka 19 ", veľkosť hlavy 516 cm2, hmotnosť 175 g
Kód:  SPT10933 Produktové číslo:  887768298845
Wilson Roger Federer RKT 19 Predaj skončil

Wilson Roger Federer RKT 19

Kvalitné prevedenie, bezchybné spracovanie, výhodná cena. Synonymum? Značka Wilson. Chcete si splniť sny zaobstaraním modernej tenisové rakety? Túžite vyskúšať elegantný šport, ktorý vám spestrí každodenný život? Bojíte sa, že už na to nestačíte? Hlúposť. Všetko možno riešiť výberom vhodnej rakety. Či už patríte medzi úplných začiatočníkov, alebo skôr medzi stredne pokročilých juniorských hráčov. Raketa Wilson Roger Federer bude tou správnou voľbou. Nehovorí ono meno samo za seba?

kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchý vkusný dizajn
  • Univerzálne použitie
  • odolný materiál
  • Garancia kvality vďaka známej značke

Hrajte ako Federer

Vďaka novému revolučnému modelu tenisové rakety dostane váš koníček úplne iný rozmer. Hra sa stane svieže a príjemnou. Nebudete chcieť nikdy skončiť, pretože nespoznáte pocit ťažkých rúk. Kto vie vybrať lepší raketu ako tenisová legenda Roger Federer? A práve jeho priamou voľbou je model, ktorý sa vám teraz dostáva do rúk, inšpirovaný. Tie dodajú vášmu odpale nielen nebývalú razanciu, ale postarajú sa aj o perfektné zabezpečenie stability a lepšej kontroly. Nechajte sa rozmaznávať. Staňte sa víťazom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wilson Roger Federer RKT 19
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wilson Roger Federer JR 19. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wilson Roger Federer RKT 19. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wilson Roger Federer RKT 19. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wilson Roger Federer RKT 19.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií